Blauwe Bauerfeind Sport Compressie Onderbenen Sleeve (Per paar) - Lange Sleeve

42,95
De beste prijs bij All4running.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Over Blauwe Bauerfeind Sport Compressie Onderbenen Sleeve (Per paar) - Lange Sleeve

De Bauerfeind Sport Compressie Sleeve onderbeen Tubes worden gezien als dé oplossing voor zware, opgezwollen, pijnlijke en vermoeide kuiten tijdens het wandelen, of voor blessures die u heeft opgelopen tijdens het hardlopen, zoals; shin splints, verkrampingen, bloeduitstortingen en zelfs spataderen. Deze ongemakken staan het plezier voor wandelaars, hardlopers en sporters al jaren in de weg. Met voelbare compressie ter verbetering van de spierwerking. De Sports Compression Sleeves Lower Leg verhogen de doorbloeding van de spieren. Uw gehele onderbeen wordt beter van zuurstof voorzien, blijft beter presteren en herstelt sneller. Door de verhoogde bloedcirculatie worden uw spieren bovendien sneller warm en zijn daarom in iedere situatie beter beschermd tegen blessures. Door al deze unieke eigenschappen worden de Bauerfeind Sports Compression Sleeves dan ook niet voor niets gedragen door vele internationatiale bekende topstporters waaronder NBA Superster Dirk Nowitzk. Indien één of meerdere van de volgende indicaties op u van toepassing zijn, heeft u er al veel baat bij de Bauerfeind Sport Compressie Sleeve onderbenen te gebruiken.

  • * Verbetering van de bloedcirculatie tijdens het sporten
  • * Voorkomt het zware en vermoeide gevoel in de benen
  • * Groot ademend vermogen, m.a.g. minder warme benen
  • * Optimale ondersteuning en steun bij trainingsopbouw
  • * Voor een betere afvoer van afvalstoffen en koolzuurgas
  • * Dé oplossing voor mensen met spataderen of oedeemvorming
  • * Herstelt, voorkomt en vermindert achillespeesaandoeningen
  • * Herstelt, voorkomt en vermindert kneuzingen (contactsport)
  • * Herstelt, voorkomt en vermindert scheenbeenvlies ontstekingen (shin splints)
  • * Herstelt, voorkomt en vermindert spierverkrampingen en spierscheuringen
  • * Ideaal voor in tijden van overbelasting (ook zeer geschikt voor preventief gebruik)
  • * Voor een optimale bloedcirculatie in de benen en kuiten, waardoor er gegarandeerd een sneller herstel plaatsvind na een zware inspanning
Contra-indicaties:
Draag de Bauerfeind Sport Compressie Sleeve onderbenen niet rechtstreeks op open wonden. Deze eerst afdekken. Ook niet tijdens bedrust of bedlegerigheid dragen, behalve wanneer dit door arts is voorgeschreven. De onderbeen sleeves worden per paar geleverd. En voor de juiste maat volg het gemakkelijke stappenplan hieronder:
Let op! Het is voor optimaal resultaat van groot belang goed te meten.
Stap 1:
Meet de grootste kuitomvang. Kijk of deze omvang binnen de maat valt die u bij stap 1 had gevonden. Als dat zo is, ga dan verder met >>>Stap 3. Stap 2: Meet de lengte van het been vanaf de grond tot 2 cm onder de knieplooi. Valt de lengte van het been tussen de 26 - 30 cm >>> Korte kous. Valt de lengte van het been tussen de 30 - 36 cm >>> Lange kous. Valt de lengte van het been tussen de 36 - 43 cm >>> Extra lange kous.

Maat:
36-39
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: