Witte Loopband - Prosport XPL 900D

1 050,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Loopband - Prosport XPL 900D

De Prosport XPL 900 D is een kwalitatief hoogwaardige loopband. De krachtige 3 pk DC motor en het grote loopoppervlak maken het mogelijk de loopband zwaar intensief te gebruiken. Zo is deze robuuste XPL 900 D belastbaar tot wel 160 kg. Daarnaast kun je variëren in snelheid tot wel 22 km/h. Dit maakt de loopband geschikt voor zowel de beginnend als meer ervaren loper.

Trainingsprogramma’s
De Prosport XPL 900 D loopband beschikt over 56 trainingsprogramma’s. Deze trainingsprogramma’s variëren uit de volgende programma’s:


  • Manueel

  • HRC

  • User

  • Warming-up Cooling downNaast de standaardprogramma’s kun je gebruik maken van de handige voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Deze programma’s zijn geschikt voor ieders trainingsdoel en stimuleren de vetverbranding, conditieverbetering of de opbouw van spiermassa.


Hellingshoek
De hellingshoek van de XPL900 D is elektronisch in te stellen van 0 tot 20 levels. Door de hoogte in te stellen leg je meer belasting op je bovenbenen. Zodoende kun je gevarieerd trainen en echte berg wandeling ervaren.


Incl. gratis hartslagband
De XPL 900 D is voorzien van geïntegreerde hartslagsensoren en een gratis hartslagband. Het grote voordeel van een hartslagband ten opzichte van sensoren is dat je met een hartslagband een vele nauwkeurige meting krijgt. Daarnaast kun je vrij bewegen en hoef je niet continue de sensoren vast te houden.


Garantie
De XPL 900 D loopband heeft 10 jaar garantie op de motor van het apparaat, daarnaast heeft u recht op 5 jaar garantie op het display en 30 jaar op het frame & laswerk. Met deze garantie kan wel gesteld worden dat de loopband kwalitatief erg sterk is.

Daarnaast voegt Betersport er de gratis garantie aan huis aan toe. Dit houdt in dat je gebruik kunt maken van een monteur aan huis bij een eventueel garantie geval.

Vestigings adres: Hessenbergweg 8
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847