VirtuFit PVC Kettlebell - Gewichten - 8 kg - Zwart - Kettle Bell - Kettlebells

19,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over VirtuFit PVC Kettlebell - Gewichten - 8 kg - Zwart - Kettle Bell - Kettlebells

De VirtuFit PVC Kettlebells zijn gemaakt van PVC en gevuld met zand. Een stuk goedkoper dan gietijzer kettlebells en je kunt er dezelfde oefeningen mee doen. De kettlebells kunnen heel lang mee. De PVC buitenlaag beschermt de kettlebell tegen beschadigingen als hij op de grond valt of tegen andere objecten aan botst. Daarnaast zijn deze kettlebells mooi om te zien en compact en gemakkelijk op te bergen.

Comfortabel handvat De VirtuFit PVC kettlebells hebben een comfortabel lang handvat met een goede grip. Dit geeft je meer stabiliteit, ook bij zware of langdurige oefeningen. Door de PVC afwerking voelt de kettle bell stevig maar toch prettig aan, erg belangrijk bij een intensieve training! De anti slip laag aan de onderzijde zorgt ervoor dat de kettle bell goed op zijn plaats blijft.

Trainen met een kettlebell Een kettlebell kopen is de eerste stap naar een gevarieerde training met functionele bewegingen. Kettlebell training bestaat meestal uit draaiende bewegingen waar meerdere spieren bij betrokken zijn. Deze trainingsvorm helpt je om vet te verbranden, sterker te worden en je uithoudingsvermogen te vergroten. Omdat je bij een kettle bell meerdere spiergroepen gebruikt zal afvallen nog sneller gaan dan bij reguliere oefeningen. De VirtuFit PVC kettlebells zijn er voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker. De kettlebells zijn verkrijgbaar in 4, 6, 8 en 10 kg.

Kettlebell met extra beschermlaag De VirtuFit kettlebells zijn zeer sterk en zijn daarnaast behandeld met een beschermende olie. Deze olie voorkomt dat het materiaal uitdroogt en scheurt. Dankzij deze beschermende behandeling van het PVC en de 2-jarige garantie kun je jarenlang ongestoord trainen met deze kettlebells. Door de olie kunnen de kettlebells wat vettig aanvoelen. Je kunt ze echter gemakkelijk afnemen met een doekje.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.