VirtuFit Gietijzeren Kettlebell Pro - Gewichten - 12 kg - Zwart - Kettle Bell

44,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over VirtuFit Gietijzeren Kettlebell Pro - Gewichten - 12 kg - Zwart - Kettle Bell

De Pro kettlebells van VirtuFit zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 100% duurzaam gietijzer en hebben een ergonomische brede handgreep, wat zorgt voor extra comfort tijdens het trainen. Dit gebruik je tijdens dual grip oefeningen zoals de kettlebell swing, de squat of de Russische twist. Doordat de onderkant van een kettlebell plat is, biedt dit je nog meer mogelijkheden tijdens het trainen. Op deze manier staat het gewicht namelijk stabiel op de grond tijdens een oefening, waarbij de deadlift een klassiek voorbeeld is. Met een kettlebell kun je de voordelen van een training met halter en cardio workout combineren om je te helpen spiermassa op te bouwen en vet te verliezen.

Waarom trainen met een kettlebell?
Kettlebells worden al jaren gebruikt tijdens het fitnessen thuis en in de sportschool. Deze gewichten bieden een gemakkelijke, maar zeer efficiënte vorm van lichaamsbeweging. In tegenstelling tot dumbbells zijn deze kettlebells bedoeld om te gebruiken tijdens snelle en explosieve bewegingen en oefeningen. Een kettlebell is zo ontworpen dat het grootste deel van het gewicht zich tegenover de handgreep bevindt. Wanneer je een kettlebell swingt of tilt, kan het door het ontwerp soms wel 3 tot 4 keer zwaarder voelen dan dat het werkelijk is. Een ander voordeel van het oefenen met swing bewegingen is dat je de aanhechtingen ook traint.

Kettlebells & Crossfit: een perfecte match
Kettlebells worden veelal gebruikt tijdens crossfit. Dit komt omdat tijdens een crossfit training de intensiteit vele malen hoger ligt, dan tijdens een normale training. Hierbij is de VirtuFit Kettlebell Pro een ideaal hulpmiddel en wij hebben ze beschikbaar voor iedereen. De gietijzeren kettlebells zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende gewichten: 4, 6, 8, 10 ,12 ,16, 20, 24, 28, 32, 36 en 40 kg.

Om de explosiviteit van jouw work-out te verhogen kun je verschillende gewichten tijdens een training gebruiken waarbij je verschillende spiergroepen met het aansluitende gewicht kan belasten. Heerlijk om op deze manier je kracht, conditie en balans te verhogen waarbij je ook nog vet verbrandt!

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: