Zwarte Ironmaster Quick-Lock Adjustable Kettlebell Handle - Accessoire voor de Quick-Lock Verstelbare dumbbell

92,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Ironmaster Quick-Lock Adjustable Kettlebell Handle - Accessoire voor de Quick-Lock Verstelbare dumbbell

Deze innovatieve fitnessapparatuur is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling om je de beste, sterkste, en meest simpel verstelbare kettlebell op de huidige markt te bieden.
• Handvat is perfect voor gebruik met één of twee handen.
• Compatibel met gewichtsplaten en Quick-Lock schroeven van de Ironmaster-Dumbbells.
• Handvat Weegt 10.2 kg en te verhogen tot maximaal 36.6 kg.
• Levenslange garantie.
Net als de beroemde Ironmaster Quick-Lock verstelbare dumbbells, biedt de Ironmaster Quick-Lock verstelbare kettlebell je alle voordelen van traditionele kettlebells. Dit terwijl het weinig ruimte in beslag neemt. Met de Ironmaster Quick-Lock verstelbare Kettlebell hoef je niet langer een rek te kopen om een hele ​​reeks lichte tot zware kettlebells beschikbaar te hebben. Dezelfde Quick-Lock schroeven en gewichtsplaten van de Ironmaster Quick-Lock verstelbare halters worden gebruikt (apart verkrijgbaar). Het verhogen van het gewicht kan in stappen van 1,1 en 2.2. kg, van 10.2 kg tot 36.3 kg. De RVS Quick Lock pin is gemaakt van hoogwaardig gefreesd staal om bestand te zijn tegen intensief gebruik.

Ironmaster Quick-Lock verstelbare Kettlebells bieden exact hetzelfde gevoel en dezelfde kwaliteit als traditionele kettlebells. Ze kunnen indien nodig met één of twee handen worden gebruikt, en hebben een perfect ontwerp dat voor een goede ergonomie zorgt voor maximaal comfort en grip bij je training.

Er zijn geen hulpmiddelen nodig om gewichtsplaten te wisselen en je kunt het gewicht in enkele seconden verstellen! Deze innovatieve functies garanderen dat het de verwachtingen van zowel beginners, als ervaren sporters en bodybuilders overtreft.

Gewicht: 10.2 kg (22.5 lbs)
Hoogte : 19.5 cm, 29 cm (11.5") bij 26 kg (57.5 lbs)
Breedte: 22 cm (8.75")
Grip diameter: 3.5 cm (1.37")
Belasting: 36 kg (80 lbs)
Garantie: Levenslange garantie