Zwarte VirtuFit - Fitnessbank - Verstelbare Halterbank

299,- 199,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte VirtuFit - Fitnessbank - Verstelbare Halterbank

De VirtuFit Verstelbare Fitnessbank Pro is een trainingsbank geschikt voor serieuze sporters. Deze stevige trainingsbank heeft een stalen frame met een krasvrije coating en is belastbaar tot 250 kg. De zitting en rugleuning zijn voorzien van een professionele 7 cm dikke bekleding om zware oefeningen te ondersteunen. Verder is de zitting verstelbaar in 5 posities en de rugleuning in 7 posities.
De stevige rollers geven je tegenwicht tijdens buikspieroefeningen en verschillende oefeningen met bijvoorbeeld een cable station.

Combineer de fitnessbank pro met andere apparaten De VirtuFit Verstelbare Traingsbank Pro gebruik je niet alleen bij een cable station, maar ook bij een smith machine, power rack, squat rack of haltersteun. Met de transportwielen verplaats je deze trainingsbank gemakkelijk van je kracht apparatuur naar een vrije ruimte om met dumbbells of halters te trainen. Gebruik daarbij een haltersteun om het meeste uit een halter training te halen.

VirtuFit verstelbare trainingsbank Pro in combinatie met dumbbells Met dumbbells kun je talloze oefeningen uitvoeren in combinatie met de verstelbare trainingsbank pro:
- Voor je schouderspieren kun je oefeningen doen zoals dumbbell press, side raises en front raises.
- Voor je beenspieren kun je dumbbell lunges doen waarbij je 1 voet op de bank legt en de ander op de grond zet, leg curl waarbij je een dumbbell tussen je benen plaatst en met de buik op de bank gaat liggen waarbij de benen (met de dumbbell ertussen) naar je billen toe bewegen.
- Voor je rugspieren kun je de "bent over two-dummbell row en one arm dumbbell row uitvoeren.
- Voor je armspieren kun je de zittende bicep curl of tricep extions doen etc.
Met alleen een dumbbell set kun je dus aardig wat oefeningen uitvoeren, daarnaast kun je ook nog met een halterset trainen. Gebruik daarbij een haltersteun om het meeste uit een halter training te halen.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.