Rode Gymstick Fitness Bag - Powerbag - Met Online Trainingsvideo's - 20 kg

99,90
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rode Gymstick Fitness Bag - Powerbag - Met Online Trainingsvideo's - 20 kg

Een nieuwe en innovatieve manier om je kracht en stabiliteit te trainen. De Gymstick Fitness Bag met online trainingsvideo's is veiliger, veelzijdiger, comfortabeler en gemakkelijker te verplaatsen dan traditionele gewichten die bij krachttraining worden gebruikt.

Slijtvast en flexibel Deze slijtvaste, zachte en flexibele zandzakken kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, op ieder oppervlak. De zandzak is geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus en combineren oefeningen van de kettlebell, medicine ball en het boksen. Deze Sandbags van Gymstick zijn klaar voor gebruik en zijn reeds gevuld.

Online trainingsvideo's Bij deze Gymstick Fitness Bag vind je een instructie poster in kleur en een QR code voor online trainingsvideo's.De trainingsvideo's bevatten een complete reeks aan oefeningen, samengesteld en voorgedaan door een personal trainer. Je traint je complete lichaam met de fitnessbags van Gymstick zoals je buik, armen, benen, rug en schouders. Voor de oefeningen op de grond is het aan te raden een fitnessmat te gebruiken.

Verschillende gewichten De gymstick sandbag is verkrijgbaar in:

Groen: 5 kg, 19 x 51 cm Geel: 7,5 kg, 19 x 51 cm Paars: 10 kg, 19 x 51 cm Blauw: 15 kg, 22,5 x 55 cm Rood: 20 kg, 25 x 60 cm

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers waardoor er veel aandacht is besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!