Zwarte Dumbbellset - VirtuFit Verstelbare Dumbbellset Pro - Halterset - Gietijzer - 15 kg

49,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Dumbbellset - VirtuFit Verstelbare Dumbbellset Pro - Halterset - Gietijzer - 15 kg

Met de gietijzeren dumbbelset 15 kg van VirtuFit haal je alles in huis wat je nodig hebt voor krachttraining. De dumbellset is een goede keuze om mee te beginnen wanneer je nog weinig ervaring hebt, maar is ook erg geliefd onder de ervaren sporters. Dit komt omdat een dumbellset te gebruiken is voor tientallen oefeningen voor de rug, triceps, nek, biceps, schouders en borst waarbij je balans en houding tevens getraind worden. Wat veel mensen niet weten is dat ook tijdens het trainen van je benen een dumbellset goed te gebruiken is. Zet spanning op je hamstrings, bovenbenen of kuiten en gebruik de dumbbells van VirtuFit om het te verzwaren.
De set dumbbells bestaat uit:

- 2 halterschijven van 3 kg

- 2 halterschijven van 2 kg

- 2 halterschijven van 1 kg

- 2 halterschijven van 0,5 kg

- 1 dumbbellstang van 1,5 kg

- 2 schroefsluitingen van 0,25 kg

Het is belangrijk om tijdens het gebruik te allen tijde de schijven goed vastgedraaid te hebben met de meegeleverd schroefsluitingen voor je eigen veiligheid. Het kan voorkomen dat je in het begin nog geen balans hebt in de spieren die je traint en daardoor de dumbell(s) schuin houdt, waardoor de schijven eraf kunnen glijden. Wanneer je net begint met krachttraining raden we je ook aan om niet gelijk te zwaar te beginnen. Dit kan namelijk zorgen voor overbelasting van de spieren en uiteindelijk blessures. De schijven hebben een 30 mm boring.

Garantie De gietijzeren dumbells van VirtuFit zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Je ontvangt daarom ook bij aanschaf 2 jaar garantie.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Materiaal:
Gietijzer
Voorraad: