Roze Gymstick Emotion kettlebell met trainingsvideo's - 5 kg - vinyl

19,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Roze Gymstick Emotion kettlebell met trainingsvideo's - 5 kg - vinyl

De Gymstick Emotion kettlebells hebben een mooie uitstraling en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met deze Kettle Bell train je zeer gemakkelijk en effectief je gehele lichaam in je eigen huis. Trainen met een kettlebell verhoogt je kracht, uithoudingsvermogen en balans maar is ook een explosieve vetverbranding!

Krachttraining zorgt voor een zogenaamd ‘after burn’ effect zodat je lichaam nog na de training door gaat met calorie en vetverbranding. Je lichaam gebruikt namelijk veel energie tijdens het trainen en om de energievoorraad weer bij te vullen moet het lichaam na de training nog hard werken. Tijdens dit proces is je lichaam nog steeds bezig met vet/calorie verbranding, en afhankelijk van de intensiteit van de training kan dit nog 30 minuten tot 48 uur na de training door gaan. Dus hoe hoger de intensiteit van de training, hoe langer het “afterburn effect”. De veelzijdigheid van de diverse oefeningen, de combinatie van cardio-, kracht- en flexibiliteitstraining in één en de enorme transfer naar andere takken van sport, maakt kettlebell training tot een trainingsvorm die iedereen wel iets te bieden heeft!

Deze Gymstick Emotion Kettlebell bevat een QR code met trainingsvideo's. Deze trainingsvideo's geven je een total body work-out van een personal trainer. Op deze manier weet je precies welke oefeningen je moet doen en tevens kun je 30 -40 minuten trainen met het programma op je smartphone of op je tablet.

Je download heel eenvoudig een QR reader app om de QR code te lezen. Als je dat gedaan hebt dan scan je de QR code in door middel van het maken van een foto. Eenmaal gescand opent er een link die je doorverwijst naar de trainingsvideo’s.

Door de ergonomische grip train je gemakkelijk met deze kettlebell.De speciale vinyl coating is ideaal voor gebruik thuis (bescherming van je vloer en werkt geluiddempend) maar is ook geschikt voor groepstraining. Tot slot is de vinyl coating van de kettle bell gemakkelijk schoon te houden.De Gymstick Emotion Kettle Bell is verkrijgbaar in 3 kg, 5 kg en 8 kg.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571