Zilveren NRG FITNESS BV Vectis Fitness Icepick Deadlift Jack

119,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren NRG FITNESS BV Vectis Fitness Icepick Deadlift Jack

Het verwisselen van je halterschijven hoeft vanaf nu geen probleem meer te zijn. Met de Vectis Fitness Icepick Deadlift Jack til je je halterstang met gewichten eenvoudig van de grond. De Icepick vormt een stevige ondersteuning voor de stang, terwijl jij in alle rust en op een veilige manier de gewichten wisselt.

Hoe het werkt Haak de Vectis Fitness Icepick Deadlift Jack om je halterstang en trek deze langzaam naar je toe. Door het hefboom principe hoef je nauwelijks kracht te zetten om de Icepick rechtop te zetten. Zodra de icepick rechtop staat, steunt de halterstang met de gewichten hierop. De halterschijven hangen nu een paar millimeter boven de grond, waardoor je deze eenvoudig kunt verwijderen en kunt vervangen door andere schijven. Als je klaar bent, duw je de icepick langzaam weer naar voren, totdat de halterschijven weer op de grond steunen. De maximale belastbaarheid van de Icepick Deadlift Jack is 300 kg.

Voordelen De Icepick Deadlift Jack van Vectis Fitness zorgt voor gebruiksgemak, efficiëntie en ondersteuning. Het is een ideale accessoire bij het deadliften of bij andere halteroefeningen. De icepick zorgt ervoor dat je op een veilige manier je halterschijven kunt verwisselen, zonder je rug te belasten. Eenmaal gewend, kun je nooit meer zonder.

Vormgeving De icepick is gemaakt van aluminium en dus erg licht. De inham waar de halterstang in komt te liggen, is voorzien van een kunststof laag om beschadigingen te voorkomen. Ook het handvat is voorzien van kunststof. Hierdoor heb je een goede grip met hoge mate van comfort. Gebruiksaanwijzing stap voor stap:

  • Zorg voor een stevig, plat en horizontaal oppervlak
  • Zorg ervoor dat de gewichten aan de andere kant van de halterstang vastzitten met een sluitveer of lock-jaw
  • Plaats de houder op de halter zo dicht mogelijk bij de gewichten maar wel aan de binnenkant van de stang
  • Trek het handvat naar je toe in een langzame, gecontroleerde beweging en houd je andere hand bovenop de gewichten ter ondersteuning
  • Als de Icepick is terug gerold, steunt het gewicht op de poot
  • Zodra de Icepick op zijn poot staat en stabiel is, kun je de halterschijven verwijderen of toevoegen
  • Als je klaar bent, duw je het handvat naar voren terwijl je de gewichten ondersteunt om de controle te behouden
  • En voer je oefening maar uit!

Materiaal:
Aluminium,  Metaal
Voorraad: