Blauwe Gymstick Active Vinyl Dumbbells - Met Online Trainingsvideo's - 2 x 3 kg

19,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Blauwe Gymstick Active Vinyl Dumbbells - Met Online Trainingsvideo's - 2 x 3 kg

De Gymstick Active Vinyl Dumbbells zijn een praktisch hulpmiddel om thuis te sporten. Dumbbells worden door veel mensen gezien als de trainingsmiddelen van krachtsporters en bodybuilders, maar zijn ook op genoeg andere manieren te gebruiken. Lichte dumbbells worden veel gebruikt om uithoudingsvermogen te trainen. Je gaat dan langer met je oefening door op een lagere intensiteit. Daarnaast gebruik je de lichtere dumbbells om andere oefeningen te verzwaren. Denk bijvoorbeeld aan aerobics of plyobox oefeningen. Veel personal trainers gebruiken dit om jouw oefening steeds ietsje zwaarder te maken.

Gymstick Dumbbell oefeningen Heb je ooit van H.I.I.T gehoord? High Intensity Interval Training wisselt korte momenten van hele intensieve inspanning af met momenten van rustige training. H.I.I.T. oefeningen zijn heel erg uitputtend en heel erg goed voor het verbranden van calorieën. Er bestaan diverse dumbbell oefeningen die erg geschikt zijn voor H.I.I.T. training als je het gewicht laag houdt.
De oefeningen voor deze dumbbells hoef je niet zelf uit te zoeken. Bij de Gymstick Active Vinyl Dumbbells zit een QR code die je scant met je telefoon om de online trainingsvideo's van Gymstick te vinden. Verder zit er bij deze dumbbell set een oefeningsinstructie. Gymstick Active Vinyl Dumbbells worden in sets van 2 verkocht.

Dumbbell materiaal De buitenkant van deze dumbbells is gemaakt van vinyl. Deze aantrekkelijke, glanzende coating voelt bijna zacht aan en ligt lekker in de hand. Een ander voordeel van de vinyl beschermlaag is dat je de dumbbells gemakkelijk schoon maakt als er zweet of vuil op komt. Gymstick Active Vinyl Dumbbells hebben een hoekige hexagonale vorm die voorkomt dat hij wegrolt als je hem neer legt.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Bij de Gymstick Dumbells zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.