Zwarte PTessentials Hi-Temp Crumb Plate - 5 kg - prijs per stuk

32,95 23,99
De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte PTessentials Hi-Temp Crumb Plate - 5 kg - prijs per stuk

Maximale absorptie bij drops

Het grote voordeel van Hi Temp Bumper Plates is dat het materiaal veel zachter is dan bij traditionele crossfit of competition bumperplates. Het materiaal is zelfs zo zacht, dat je een 5 kg schijf kan buigen. Dit betekent dat deze Hi Temp Bumper Plates een zeer hoge mate van demping geven, zelfs op een harde ondergrond! Dat betekent dat je niet meer hoeft te investeren in een dure dikke rubberen vloer en dat maakt deze schijven juist zo geliefd bij vele crossfitclubs en bij particuliere "garagegyms".

Deze Hi Temp bumperplates zijn getest door deze maar liefst 15000x van een hoogte van 2 meter te laten vallen. Ze zijn dus getest voor misbruik!

Deze Hi Temp Crumb Rubber Plates zijn gemaakt van gerecycled zacht rubber en kunnen dus perfect worden gebruik op iedere ondervloer zonder dat je dempende matten moet gebruiken.

De 5 kg schijf kan en mag alleen in combinatie met andere schijven worden gebruikt omdat de 5 kg schijf buigzaam is. Als je echt alleen met 2 x 5 kg wilt trainen, kan je hiervoor het beste de 5 kg crossfit black bumperplates gebruiken. Deze zijn van hard rubber en buigen niet door.

Deze Hi Temp Crumb Rubber Bumper plates zijn geschikt voor iedere olympische (crossfit) halterstang met een diameter van 50 mm.

Let op: prijzen zijn per stuk.


De Hi Temp Crumb Rubber plates zijn verkrijgbaar in:


5 kg
10 kg
15 kg
20 kg
25 kg

Materiaal:
Rubber
Voorraad: