Body-Solid Pro Club Line Incline Olympische Halterbank

895,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Body-Solid Pro Club Line Incline Olympische Halterbank

De {Halterbank - Body-Solid Incline Halterbank SIB359G} is een professioneel fitnessapparaat van Body-Solid. Dankzij het extra comfort en de stabiliteit van de halterbank kun je op een veilige manier je borstspieren trainen.
Specificaties De Body-Solid Incline Chest Press is ontwikkeld om met maximale kracht te trainen. Hierdoor is het mogelijk om te trainen tot 200 kilogram. Voor extra degelijkheid van de halterbank is de bekleding dubbel gestikt. Verder is de zinkplaat 6 mm en het rek voorzien van drie verschillende posities. Zo kunnen sporters met verschillende lengtes optimaal gebruik maken van deze Body-Solid Incline halterbank.
Incline Bench Press Incline bankdrukken is een nuttige compound oefening waarbij je verschillende grote spiergroepen aan het werk zet. De spiergroepen die je voor het bankdrukken gebruikt zijn onder andere: borstspieren, schouderspieren, triceps, biceps en rugspieren. Voornamelijk de bovenste delen van je borst worden met incline bankdrukken getraind.
Let op: deze halterbank wordt geleverd zonder halterstangen en/of halterschijven. Deze zijn natuurlijk wel bij Betersport te bestellen.