Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 2 - Zwart

625,- 349,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Focus Fitness - Home Gym - Krachtstation - Unit 2 - Zwart

De Focus Fitness Home Gym - Unit 2

Voor de beginnende kracht sporter is de Home Gym Unit 2 van Focus Fitness een prima gym ter vervanging of aanvulling op uw sportschool abonnement. De Unit 2 is compact maar toch veelzijdig. Met de Home Gym Unit 2 kun je meer dan 30 verschillende oefeningen doen en train je je hele lichaam. De Focus Fitness Home Gym Unit 2 heeft verschillende trainingsunits. Bij veel Home Gyms bestaat de bankdruk en butterfly uit één unit. Bij de Unit 2 is er bewust voor gekozen om deze 2 units apart te houden. Je hebt dus zowel aparte bankdruk als butterfly beugels. Hierdoor kun je de oefening vanuit een betere positie uitvoeren.

Naast de bankdruk en butterfly unit, biedt de Unit 2 ook een Lat Pulley station om je rug en schouders mee te trainen. De Been unit is zowel zittend als staand te gebruiken voor je bovenbenen en kuiten. Onder aan de beenunit vind je een koppeling voor een korte lat pulley of enkel stap aan te bevestigen. Hiermee kun je o.a. roeien of je biceps trainen. Uniek is dat het gehele zitgedeelte inclusief beenunit in één handeling te verwijderen is. Hierdoor biedt de Unit 2 meer ruimte voor het uitvoeren van bepaalde oefeningen.

Gevarieerde spiergroepen en oefeningen
Een kleine greep uit de vele oefeningen die je met de Focus Fitness Home Gym Unit 2 kunt doen:

  • Borst: Bench Press en Butterfly.
  • Rug: Front en Back Lat Pulldown.
  • Armen: Tricep pushdown, triceps extension en standing cable curl.
  • Benen: Leg extension en Leg curl.
  • Buik: Ab crunch en Cable crunch with twist.
  • Schouders: Cable upright row en Cable front raise.

Standaard bijgeleverd De Focus Fitness Unit 2 Home Gym wordt geleverd inclusief 50 KG gewichtsblokken. Verder zijn de volgende accessoires bij de Unit 2 inbegrepen:
  • Lange lat pulley
  • Korte lat pulley
  • Enkel strap

Mogelijkheid tot uitbreiden
Om nog meer voordelen uit de Unit 2 Home Gym te halen en profijt te hebben van de vele mogelijkheden zijn er een aantal producten die uitstekend geschikt zijn om de Home Gym uit te breiden. Denk hierbij aan Lat Pulley trekstang gebogen, Dubbele handgreep, het triceps touw en de single grip. Meer informatie over deze producten? Kijk voor meer opties bij onze categorie kabelgrepen. Sterk materiaal
Het fraai afgewerkte stalen frame geeft de Focus Fitness Unit 2 Home Gym een stoere look. De sterke kabels zijn omkleed met nylon en de katrollen zijn van kogellagers voorzien.

Garantie Op deze Focus Fitness Unit 2 zit standaard twee jaar garantie op de onderdelen en tien jaar op het frame en laswerk