Home Gym - Focus Fitness Unit 2

499,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Over Home Gym - Focus Fitness Unit 2

Voor de beginnende krachtsporter is de {Home Gym - Focus Fitness Unit 2} een uitstekende Home Gym. De Unit 2 van Focus Fitness is compact maar toch veelzijdig. Met deze Home Gym kun je meer dan 30 verschillende oefeningen uitvoeren en train je het hele lichaam.
Eindeloze mogelijkheden De Unit 2 heeft verschillende trainingsunits. Bij veel Home Gyms bestaat de drukbank en butterfly uit één unit. Bij de Unit 2 van Focus Fitness is er bewust voor gekozen om deze 2 units apart te houden. Je hebt dus zowel een aparte drukbank als butterfly beugels. Hierdoor kun je de oefening vanuit een betere positie uitvoeren. Naast de bankdruk en butterfly unit, beschikt de Unit 2 Home Gym ook over een Lat Pulley Station om de rug en schouders mee te trainen. De Been Unit is zowel zittend als staand te gebruiken voor de bovenbenen en kuiten. Onder aan de Been Unit vind je een koppeling om een korte Lat Pulley of Enkel Strap aan te bevestigen. Hiermee kun je onder andere roeien of de biceps trainen. Uniek aan de Focus Fitness Unit 2 is dat het gehele zitgedeelte, inclusief Been Unit, in één handeling te verwijderen is. Hierdoor biedt de Unit 2 meer ruimte voor het uitvoeren van andere oefeningen.
Gevarieerde spiergroepen en oefeningen Een kleine greep uit de vele oefeningen die je met de Unit 2 Home Gym kunt uitvoeren:

  • Borst - Bench Press en Butterfly
  • Rug - Front en Back Lat Pulldown
  • Armen - Tricep Pushdown, Triceps Extension en Standing Cable Curl
  • Benen - Leg Extension en Leg Curl
  • Buik - Ab Crunch en Cable Crunch with Twist
  • Schouders - Cable Upright Row en Cable Front Raise

Standaard bijgeleverd De Unit 2 wordt geleverd inclusief 50 kg gewichtsblokken. Tijdens de training wordt het gewicht verdubbeld door het ingenieuze katrollensysteem. Hierdoor train je bij vele oefeningen dubbel zo zwaar en kun je trainen tot 100 kg. Verder zijn de volgende accessoires bij de Unit 2 inbegrepen:
  • Lange Lat Pulley
  • Korte Lat Pulley
  • Enkel Strap

Mogelijkheid tot uitbreiden Om nog meer voordelen uit de Unit 2 te halen en profijt te hebben van de vele mogelijkheden, zijn er een aantal producten verkrijgbaar die uitstekend geschikt zijn om de Home Gym uit te breiden. Denk hierbij aan een gebogen Lat Pulley trekstang, dubbele handgreep, Triceps touw en de Single Grip. Meer informatie over deze producten? Kijk voor meer opties bij onze categorie kabelgrepen.
Sterk materiaal Het fraai afgewerkte stalen frame geeft de Unit 2 Home Gym een stoere look. De sterke kabels zijn omhuld met nylon en de katrollen zijn van kogellagers voorzien. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik van deze Home Gym van Focus Fitness.