Rode Gymstick MyoFascial - Massage Bal - Met trainingsvideo's

10,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rode Gymstick MyoFascial - Massage Bal - Met trainingsvideo's

Myofasciale pijn is een plaatselijke kramp in een spier wat een stekend gevoel kan veroorzaken. De Myofasciale pijn kun je uitermate goed verminderen met deze Gymstick Myofascial Massage Bal met toepassing van verschillende myofascial release technieken.

Oefeningen De Gymstick MyoFascial Massage Bal is een compact en effectieve bal voor myofasciale oefeningen. Je kunt met de Myofascial Masage Bal verschillende technieken voor de spierspanning en het bindweefsel hanteren. Deze stevige bal geeft jou de mogelijkheid om diep in de spieren en weefsels door te dringen zodat je deze optimaal kunt masseren.

Wanneer jouw bindweefsel beschadigd raakt door bijvoorbeeld sport of krachttraining is het het beste om myofascial releasetechnieken te hanteren, hierdoor herstel jouw lichaam optimaal. Met de Gymstick Myofascial Massage Bal heb je minder kans op blessures en kan je jouw optimale niveau behalen.

Wanneer je de MyoFascial Massage Bal gebruikt op regelmatige basis ontspan je je spieren meer, zul je soepeler bewegen en neem je een betere houding aan.

De Myofascial Massage Bal heeft een diameter van 6.3 cm en bevat een QR code met trainingsvideo's. Deze trainingsvideo's geven je een total body work-out van een personal trainer. Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!

Materiaal:
Rubber
Voorraad: