VirtuFit Universele Verstelbare Tablet Houder voor Fitnessapparatuur - Zwart/Grijs

19,95 5,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Over VirtuFit Universele Verstelbare Tablet Houder voor Fitnessapparatuur - Zwart/Grijs

✓ Snel & gemakkelijk te gebruiken
✓ Geschikt voor 7,9 tot 10,5 inch
✓ Verstelbaar & Draaibaar

Maak fitness minder saai met de VirtuFit Tablet Houder. Sommige grote veranderingen beginnen klein. Een stukje kunststof aan je hometrainer dat je tablet voor je neus op zijn plek houdt. Daarna kijk je al je favoriete series tijdens het sporten. Ga multi tasken en bespaar tijd door je email te bekijken op je hometrainer en je nieuwe facebook berichten te lezen terwijl je op de loopband staat. De VirtuFit Tablet Houder is draaibaar om je tablet gemakkelijk te veranderen van "portrait" naar "landscape" en weer terug. De VirtuFit Universele Verstelbare Tablethouder is geschikt voor minimaal 7,9 inch tot maximaal 10,5 inch tablets.

In de sportschool De VirtuFit Tablet Houder gebruik je niet alleen thuis, maar ook in de sportschool. Hij is gemakkelijk mee te nemen en gemakkelijk aan een apparaat vast te zetten. Alles wat je nodig hebt is een stang met een doorsnede van maximaal 3 centimeter. Dat hebben bijna alle hometrainers en spinbikes en veel loopbanden en crosstrainers. Maar de tablet houder past ook op veel andere apparaten in je sportschool. Bedenk op welke apparaten je wilt trainen, zoek vooraf trainingsvideo's van een personal trainer en volg zo een professionele training met je tablet.

Fitness app Heb je wel eens een fitness app gebruikt tijdens het sporten? Een fitness app helpt je door je trainingsgegevens bij te houden en op te slaan of door je tijdens het sporten te motiveren. Er zijn visuele apps waar je omgeving sneller aan je voorbij trekt als je harder loopt of fietst en er zijn spelletjes waar je regelmatig net iets sneller moet bewegen om je doel te halen. Een groot deel van die apps is gratis. Zoek met je tablet in de Google Play store de app die jij voor jouw apparaat wilt gebruiken en maak fitness aantrekkelijker.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.