Diverse-kleuren Vibroshaper Vibro Shaper - fitness trilplaat ondersteunt spieropbouw en vetverbranding - vibratietrainer voor alle spiergroepen - inclusief fitnessbanden - oranje met handvat

219,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Vibroshaper Vibro Shaper - fitness trilplaat ondersteunt spieropbouw en vetverbranding - vibratietrainer voor alle spiergroepen - inclusief fitnessbanden - oranje met handvat

VibroShaper - effectieve training van het hele lichaam - bekend van tv!

Of het nu uw doel is om uw conditie te verbeteren, af te vallen of uw lichaam strakker te maken, de VibroShaper is de ideale hometrainer. Met slechts drie trainingen van maximaal 10 minuten per week is het effect al duidelijk merkbaar.


- Uitgebreide training - de VibroShaper is het perfecte sportapparaat voor thuis, want hij traint afhankelijk van de behoefte en toepassing elke gewenste spiergroep in slechts één apparaat.
- Lage inspanning - maximale 10 minuten training per dag is voldoende om je conditie te verhogen en het lichaam in vorm te brengen. Daarvoor zijn er 3 automatische trainingsprogramma's.
- Strapt het lichaam - het trilboard werkt met oscillatie, die door trillingen spieren opbouwt. Tegelijkertijd kun je de training met de stretchbanden verhogen.
- Beschermt gewrichten- de training met de VibroShaper ontziet de gewrichten, banden en botten. Daarnaast wordt de doorbloeding verbeterd en de spieren ontspannen.
- Inhoud levering - 1 x VibroShaper - trilplaat, power-stretchbanden (2 stuks weerstandsbanden), 1 x voedingsplan, 1 x afstandsbediening (zonder batterijen)


De VibroShaper is perfect om het hele lichaam mee te trainen, omdat het elke spiergroep in elke positie traint. Het is mogelijk om staand, zittend of liggend te trainen. De oscillatietechnologie dringt met multidimensionale trillingen tot diep in de spieren door en maakt maximaal 50 spiersamentrekkingen per seconde mogelijk. Dit versterkt de spieren, gaat vetafzettingen tegen en verstrakt de huid, terwijl de gewrichten, gewrichtsbanden en botten minimaal belast worden. TIP: Het is belangrijk om elk trainingsprogramma te combineren met een gezond en uitgebalanceerd dieet voor optimale resultaten. Om deze reden is er ook een voedingsplan bij de levering inbegrepen. Productvoordelen in een oogopslag:

  • Perfecte training voor het hele lichaam
  • Maximaal 10 min per dag
  • Verbetert de conditie en versterkt het lichaam
  • 3 programma's, 99 snelheden
  • Beschermt gewrichten, gewrichtsbanden en botten
  • Verhoogt de bloedcirculatie en ontspant de spieren
  • Inhoud verpakking: 1x VibroShaper oranje, 1x power stretchbandjes (2 stuks), 1x voedingsschema, 1x afstandsbediening (batterijen niet inbegrepen)

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: