Zwarte Sole Fitness SB900 Spinningfiets - Professionele Spinfiets / Spinbike / Spinningbike / Indoor Fietstrainer - Incl. fietscomputer, V-belt, SPD pedalen, magnetisch remsysteem & transportwielen - Uitstekende Garantie - 1 Maand Gratis CycleMasters

1 795,- 1 695,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Sole Fitness SB900 Spinningfiets - Professionele Spinfiets / Spinbike / Spinningbike / Indoor Fietstrainer - Incl. fietscomputer, V-belt, SPD pedalen, magnetisch remsysteem & transportwielen - Uitstekende Garantie - 1 Maand Gratis CycleMasters

  • Absolute koploper binnen zijn prijsklasse;
  • Verbeterde versie van de Sole Fitness SB700;
  • Sterk stalen frame voor maximale stabiliteit en duurzaamheid;
  • Hoogwaardige V-belt aandrijving en fluisterstille magnetische weerstand;
  • Uitstekende garantieregeling.
  • 1 Maand Gratis CycleMasters® (Na bestelling m.b.v. code te ontvangen via e-mail).
Ontwikkeld door topmerk Sole Fitness

Ben jij een liefhebber van indoor cycling en ben je op zoek naar een zeer kwalitatieve en professionele indoor cycle? Dan is de SB900 uit het juiste hout gesneden. De SB900 is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling door het vooraanstaande merk Sole Fitness. Bij het ontwerp van deze bike heeft Sole zowel rekening gehouden met de wensen van de indoor- als de outdoor cycler. Sole Fitness combineerde de behoeften van talloze serieuze indoor cyclers en wielrenners om een uitzonderlijke, maar toch betaalbare fiets te ontwerpen die de ultieme trainingservaring biedt, thuis of in een lichte commerciële omgeving.

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen

De Sole Fitness SB900 indoor cycle is vervaardigd uit enkel onderdelen van hoge kwaliteit. De basis van de SB900 wordt gevormd door een duurzaam stalen frame, wat ervoor zorgt dat de SB900 zelfs tijdens de zwaarste sessies zeer stabiel staat. Een 22 KG zwaar vliegwiel resulteert in een uiterst soepele trapbeweging, vergelijkbaar met het gevoel van wielrennen op glad asfalt.

Voorzien van handige functies

De SB900 bevat daarnaast talloze overige luxe eigenschappen. Zo is de SB900 uitgerust met SPD pedalen, hoogwaardige V-belt aandrijving, draadloze display console, stille magnetische remweerstand, geintegreerde tablet/mobielhouder en tevens een handige bidonhouder. De zitting en het stuur zijn volledig verstelbaar met handig geplaatste sluitingen, zodat iedere gebruiker de juiste positie kan vinden voor een comfortabele workout. De SB900 heeft een compact formaat (118.5 x 53.8 x 126 CM) en is na de training tevens makkelijk op te bergen met behulp van de ingebouwde transportwieltjes.

Draadloos display

Het heldere LCD-display geeft de volgende data weer: RPM, tijd, Kcal, afstand en snelheid en meer. Het display is gemakkelijk in gebruik en weergeeft jouw trainingsgegevens in real-time. Met de SB900 train je op basis van jouw eigen nauwkeurige gegevens. Zo til je iedere training weer naar een hoger niveau en blijf je jezelf uitdagen om records te verbreken.
Garantie

Met de SB900 profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de SB900 hieronder.

Frame: 10 jaar
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica: 2 jaar
Slijtagedelen: 6 maanden Bestel de professionele Sole Fitness SB900 Indoor Cycle vandaag nog en haal het maximale uit jouw fiets workouts.