Nohrd Bike - Eiken - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

2 695,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Hout

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Nohrd Bike - Eiken - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

Met de Nohrd Bike haal je een buitengewoon stijlvolle hometrainer in huis. Behalve het prachtige design beschikt deze Nohrd hometrainer over geavanceerde functionaliteiten en is hij ook nog eens ontzettend duurzaam. Perfect voor thuis, maar ook geschikt voor gebruik in de sportschool.

Nohrd Bike Design
Het frame van de Nohrd Bike is vervaardigd uit massief hout en is verstevigd met sterk staal en is dan ook belastbaar tot maar liefst 200 kg. Hierdoor is de hometrainer extreem duurzaam en ziet hij er daarnaast erg stijlvol uit. Plaats hem in je woonkamer en je hebt een echte eyecatcher in je huis.

Om een goede houding te waarborgen, is het zadel zowel verticaal als horizontaal verstelbaar. Ook de stuurgreep is verstelbaar en geheel aan te passen aan jouw fietshouding. Daarnaast is het stuur aan de bovenkant voorzien van een tablethouder, zodat je tijdens je training gebruik kunt maken van je favoriete apps.

Liever werken tijdens je workout? Kies er dan voor om een werkblad aan de Nohrd Bike te bevestigen. Deze is apart verkrijgbaar in verschillende houtsoorten.


Trainen op de Nohrd Bike
Het fitnessapparaat heeft een lange levensduur en is dan ook geschikt voor intensief gebruik. De weerstand van de hometrainer is magnetisch geregeld en stel je eenvoudig in via het draaiwiel onder het stuur. Hierdoor zijn er oneindig veel weerstandsniveaus mogelijk.

Je training kun je volledig volgen via de Nohrd Bike app welke je op je telefoon of tablet downloadt. Door middel van een bluetooth verbinding koppel je deze aan het apparaat. Op de app houd je al je prestaties bij of kies je een interactieve route om te volgen.