Grijze Roeitrainer - VirtuFit Water Resistance Row 900 - Water roeitrainer - Inklapbaar - Roeimachine - Roeitrainer - Fitness

749,- 711,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Roeitrainer - VirtuFit Water Resistance Row 900 - Water roeitrainer - Inklapbaar - Roeimachine - Roeitrainer - Fitness

Wanneer het te koud is om buiten te roeien zorg je dat binnen roeien hetzelfde gevoel oplevert. De VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer reageert op je roeislagen alsof je in een roeiboot over het water vaart. Dat ligt aan de waterweerstand van deze roeitrainer. Het rad dat door de watertank draait geeft je dezelfde soort tegenkracht als een roeispaan die door het water beweegt. Water weerstand is progressief; het kost veel meer kracht om een hoge snelheid te bereiken met waterweerstand dan met magnetische weerstand of luchtweerstand. Die variabele weerstand geeft je veel controle over de intensiteit van je oefening. Je gaat gewoon iets sneller als je de intensiteit hoger wilt hebben. Op deze manier kun je een veel hogere intensiteit bereiken dan met andere roeitrainers. Roeien op hoge intensiteit is een oefening waarbij je veel kracht gebruikt en spieren in je hele lichaam traint.

Variabele waterweerstand De VirtuFit Row 900 roeimachine is voorzien van een variabele weerstand. Met de 10 weerstand niveaus van de VirtuFit Row 900 verhoog je de weerstand stapsgewijs, maar de uiteindelijke weerstand bepaal je met je eigen snelheid.

Gemak en plezier op de VirtuFit roeimachine Roeien op de VirtuFit Foldable Water Resistance Row 900 Roeitrainer is niet alleen gemakkelijk, maar ook leuk. Je beweging wordt ondersteunt door een solide en stabiele roeitrainer die niet schuift of beweegt tijdens het roeien. Je zit op een prettige ergonomische zitting die over een extra brede rails glijdt, terwijl de stevige voetsteunen de energie van je beweging goed opvangen. De verstelbare pedalen maken deze roeitrainer geschikt voor meerdere gebruikers. Dit zorgt voor een aangename oefening. Als je op zoek bent naar een uitdaging begin je een race tegen de computer. De Row 900 heeft 15 verschillende race programma's zodat de trainingen leuk en uitdagend blijven. Je vorderingen houd je bij op de monitor. Hier zie je de tijd, tijd per 500 meter, aantal roeislagen, totaal roeislagen, calorie verbranding, hartslag, afstand, recovery, kalender, temperatuur en een klok.

Opklapbare roeitrainer De roeitrainer is inklapbaar en heeft transportwielen, dus berg je hem na gebruik eenvoudig op om ruimte te besparen.De roeitrainer wordt geleverd inclusief waterroeier puritabs (schoonmaaktabletten) en de Nederlandse en Engelse gebruikershandleiding.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

*Carry in garantie (3 jaar)

*De garantie geldt alleen bij normaal thuisgebruik.