Gele Spirit Fitness Water Rower CRW900 Professionele Roeitrainer - Uitstekende Garantie

2 995,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Gele Spirit Fitness Water Rower CRW900 Professionele Roeitrainer - Uitstekende Garantie

  • Zeer geschikt voor vetverbranding & cardiotraining. Roeitrainingen o.b.v waterweerstand bieden zeer efficiënte calorieverbranding;
  • Effectieve full-body workouts. Met deze Water Rower activeer jij de spieren in zowel het bovenlichaam als het onderlichaam;
  • Train verantwoord. Mede dankzij het waterweerstandsysteem beweeg je gagarandeerd veilig, zonder hoge (schok)impact op gewrichten;
  • Geweldig hulpmiddel voor revalidatie. Water Rowers zijn uiterst geschikt tijdens het herstel van een blessure.
  • Computerconsole met verschillende trainingsprogramma's die jouw voortgang bijhoudt en weergeeft;
  • Hoog comfort, dankzij het slimme, ergonomische ontwerp.
Ben jij op zoek naar een van de beste cardioapparaten waarmee jij zo effectief mogelijk jouw hele lichaam kunt trainen? Kijk dan niet verder. De Spirit Fitness Water Rower CRW900 is uit het juiste hout gesneden. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters, is dit een cardioapparaat waar jij voor de lange termijn gegarandeerd veel profijt aan zult hebben. Het maakt niet uit of je de CRW900 bij jou thuis of in een commerciele omgeving plaats. De CRW900 is een echte kwalitatieve roeitrainer en zal in geen enkele omgeving teleurstellen. Train zo efficiënt mogelijk Deze Water Rower is gemaakt om jouw trainingen zo efficiënt en verantwoord mogelijk te maken. Het water-weerstandsysteem heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van reguliere roeitrainers. Ten eerste heeft water als weerstandsysteem een verlichtende werking op gewrichten en botten, zodat de meest vitale punten in het lichaam ontlast worden. Het tweede grootste voordeel van een Water Rower is dat water totaal geen slijtagesporen achterlaat. Onder andere om deze reden hoef je je al helemaal geen zorgen te maken over de levensduur van de CRW900.

Bij een roeitraining op de CRW900 ligt de focus voornamelijk op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Deze trainingen zullen dan ook effectief bijdragen aan een gezond hart en immuumsysteem. De Spirit Fitness CRW900 heeft een extra groot ontwerp met een dubbele tank. De tank brengt het water over van de passieve tank naar de actieve tank, die 50% meer weerstand kan genereren dan andere waterroeiers van andere fabrikanten. Hierdoor kun je jouw hartslag sneller verhogen, waardoor je simpelweg efficienter traint. Hierdoor onderscheidt de CRW900 zich als een optimale keuze voor de serieuze sporter en o.a. Fitness & CrossFit centra's. Ruime trainingsopties

De CRW900 is op maar liefst 10 verschillende weerstandsniveaus aan te passen en heeft 6 verschillende trainingsprogramma's. Zo is de CRW900 gegarandeerd geschikt voor ieder fitness niveau. Via het eenvoudig te bedienen LCD-scherm lees je snel en duidelijk jouw trainingsresultaten af, zoals afstand, verbrande calorieen, tijd en slagen per minuut.

Comfortabel & Veilig

Dankzij het slimme ontwerp train je met de CRW900 altijd zo comfortabel mogelijk. Over iedere contactplek met het apparaat is zorgvuldig nagedacht. Het zadel, de handvaten, de pedalen zijn allemaal zo ergonomisch en veilig mogelijk ontworpen. Zo bevatten de pedalen en handvaten een anti-slip meganisme en zijn de voetsluitingen verstelbaar. De handvaten bieden ondanks de anti-slip toch een zachte grip dankzij de foamlaag. Het sterke frame biedt gebruikers tot en met een lichaamsgewicht van 150kg de mogelijkheid om te trainen.

Makkelijk op te bergen en mee te nemen De Water Rower CRW900 is voorzien van een handige verticale standpositie en ingebouwde wieltjes, waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen en op kunt bergen.

Garantie

Met de CRW900 profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de CRW900 hieronder.

Kader: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar
Overige slijtstukken: 6 maanden
Elektronica (ex. batterijen): 2 maanden Bestel de professionele Spirit Fitness Water Rower CRW900 vandaag nog en start met het benutten van de eindeloze voordelen van het roeitrainen o.b.v. waterweerstand.