Zwarte Senz Sports R5000 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer - Professioneel gebruik - Geschikt voor langere personen - Bevat 10 weerstandniveaus

939,- 699,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Senz Sports R5000 - Roeitrainer - Roeimachine incl. trainingscomputer - Professioneel gebruik - Geschikt voor langere personen - Bevat 10 weerstandniveaus

De Senz Sports R5000 is een high-end roeitrainer van professionele kwaliteit, uitermate geschikt voor commerciële doeleinden of thuis gebruik. Het luchtweerstand systeem met het FAN Wheel System zorgt voor een optimale roeibeleving waarbij de weerstand opgebouwd wordt naarmate er meer kracht geleverd wordt. Het gewicht van de roeitrainer zorgt er voor dat dit een van de meest stabiele roeitrainers in zijn klasse is en belastbaar tot wel 150 kg.

Voordelen van de Senz Sports R5000:
✔ Geschikt voor langere personen
✔ 10 weerstandsniveaus
✔ Makkelijk verplaatsbaar
✔ Zeer stabiel en solide apparaat
✔ Weergave afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag

Materiaal
De R5000 is een zwaar en zeer solide apparaat, geschikt voor de meest intensieve trainingen. De 40 kg zware roeitrainer kan belast worden tot 150 kg. De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding zorgt er voor dat hij zowel voor professionele doeleinden, als voor thuis gebruik, gebruikt kan worden. De afmeting van het toestel is 244 x 77 x 103 cm en daardoor geschikt voor personen tot wel 2 meter. De aluminium rail is voorzien van een roestvrij oppervlak waar de gelagerde zitting overheen beweegt. Aan de voorzijde van het toestel zitten transportwieltjes waardoor de roeitrainer eenvoudig te verplaatsen is. Tevens kan hij overal geplaatst worden, doordat hij niet aan de netstroom hoeft worden aangesloten.

Aandrijving
De Senz Sports R5000 werkt middels een luchtweerstand systeem en zorgt voor een opbouwende weerstand, naarmate er zwaarder getraind wordt. De roeitrainer is ook nog in te stellen in tien weerstand niveaus, door de opening in de windvangers groter of kleiner te maken. Dit kan gedaan worden door een zeer handige hendel aan de zijkant van de kast. De aandrijving zelf verloopt middels een ketting die enorm duurzaam is en bestand tegen de meest intensieve trainingen.
Een groot voordeel van het weerstand systeem is dat dit toeneemt wanneer je zwaarder traint. Op deze manier train je zeer effectief en is de roeitrainer geschikt voor low-impact trainingen, full body workout en HIIT trainingen.

Display
Het kantelbare display van het toestel is zo geplaatst dat deze ten allen tijde eenvoudig af te lezen is. Bij dit display is gekozen voor een scherm waar de trainingswaardes groot worden weergeven. Je kunt hierbij kiezen om een bepaalde waarde vast te zetten, of de verschillende waardes te laten verspringen. Het display geeft de volgende waardes weer: Trainingstijd, Strokes, Afstand per training, Totale afstand en Hartslag. De hartslag is te bepalen door een borstband te gebruiken die verbinding maakt met het display. Dit maakt het ook mogelijk om te trainen, en tegelijkertijd te zorgen dat je de gewenste hartslag aanhoudt.

Ergonomie
De Senz Sports R5000 zorgt voor een zeer complete roei ervaring. Het ergonomische, gecoate handvat heeft een enorm goede grip. In combinatie met de comfortabele zitting is de roeitrainer geschikt voor langdurige trainingen. De zitting rolt door de gelagerde wieltjes over de aluminium rails, hierdoor is hij vrij van vervelende trillingen en zal iedere training comfortabel verlopen.

Conclusie
De Senz Sports R5000 is voor ieder gebruik de perfecte roeitrainer. Zijn enorm goede specificaties in combinatie met de stabiliteit en comfort zorgen voor een unieke roei ervaring. Of je nu een thuis sporter bent, een professionele sporter of je gebruikt hem voor professionele doeleinden, deze roeitrainer is uitermate goed geschikt.
Werk aan je conditie en start met trainen op deze Senz Sports R5000. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L:244 cm. B:77 cm. H:103 cm.
  • Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag
  • 10 weerstandniveaus
  • Dubelle kogellagers
  • Onderhoudsarm
  • Weerstandsysteem: Lucht
  • Gewicht: 40 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Roeitrainer / Roeimachine / Roeitrainer inklapbaar / Roeitrainer fitness / Roeiapparaat / Roeien