Zwarte Kettler AquaRower 500 Roeimachine - Professionele roeitrainer - Water reservoir - Realistische roeibeleving - Gebruiksvriendelijke console

1 499,- 799,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Kettler AquaRower 500 Roeimachine - Professionele roeitrainer - Water reservoir - Realistische roeibeleving - Gebruiksvriendelijke console

De Kettler Aquarower 500 is een semi-professionele roeitrainer die is voorzien van een waterweerstandssysteem waarmee je het gevoel krijgt alsof je echt op het water aan het trainen bent. De roeitrainer heeft een erg hoge kwaliteit van afwerking en is opgebouwd uit hoogwaardige materialen waardoor de Aquarower 500 erg stevig is.
Specificaties De Kettler Aquarower 500 is voorzien van een waterweerstandssysteem waarmee je eenvoudig kiest tussen 4 weerstandsniveau's. Dit doe je door middel van de gele knop die op de tank is bevestigd. Daarnaast kun je meer water toevoegen aan de tank om de weerstand verder te verhogen. De dubbele rails van de roeitrainer zijn gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor is trainen met de Aquarower 500 uiterst soepel én geruisloos. De voorgevormde zitting heeft een anti-slip laag net als de verstelbare pedalen. Dit draagt bij aan de ergonomie van de roeitrainer. Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft de roeitrainer een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg. Als je klaar bent met je training berg je de roeitrainer eenvoudig op dankzij de transportwieltjes.
Display De Kettler Aquarower 500 is uitgerust met een groot en duidelijk display waarop je al je relevantie trainingsinformatie kunt aflezen. De informatie die je op het display kunt terug vinden is als volgt:

  • Afstand
  • Snelheid
  • Tijd
  • RPM
  • Watt
  • Calorieën
  • Hartslag
De roeitrainer heeft dus de mogelijkheid om gekoppeld te worden met een borstband om de hartslag te meten. Een borstband wordt niet bijgeleverd met de roeitrainer en is optioneel verkrijgbaar.
Kettler Aquarower 500 of Aquarower 700? De Kettler Aquarower 500 en Aquarower 700 lijken vooral wat betreft specificaties veel op elkaar. Maar op welke manieren onderscheiden deze roeitrainers zich van elkaar? Het grootste, en meest zichtbare verschil, zit hem in het design van de roeitrainers. De Aquarower 500 heeft een zwart frame gemaakt van roestvrij staal. De Aquarower 700 daarentegen heeft een frame dat bestaat uit een combinatie van hout en staal. De Aquarower 700 biedt meer trainingsoptie met 5 vrij instelbare weerstandsniveaus daar waar de Aquarower 500 de keuze geeft tussen 4 weerstandsniveaus. Als laatste biedt de Aquarower 700 ondersteuning voor Bluetooth. Deze ondersteuning ontbreekt bij de Aquarower 500.