Zwarte Roeitrainer - inSPORTline Rivu

599,-
De beste prijs bij Sportbay.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Zwarte Roeitrainer - inSPORTline Rivu

De roeitrainer InSPORTline Rivu is een uitgebreide roeitrainer die uitermate geschikt is voor intensief thuisgebruik. Het luchtweerstandsysteem zorgt voor een fijne en natuurlijke roeibeweging. Naast dat roeien je uithoudingsvermogen vergroot, is het ook een ideale oefening om je bovenlichaam te trainen. Door middel van 16 elektronische weerstandniveaus kun je zelf bepalen hoe intensief je wilt trainen en zo zelf de nadruk leggen op cardio of krachttraining.

Magneetweerstandsysteem
Het magnetisch weerstandsysteem zorgt voor een optimale roeibeleving. Hoe harder je trekt, hoe zwaarder de weerstand zal zijn. In combinatie met de magneet en het vliegwiel van 18 kg zorgt het weerstandsysteem voor extra weerstand en wordt het systeem geheel automatisch geregeld. Zodoende kun je geheel elektronisch de weerstand tijdens je training aanpassen zonder dat je hoeft te stoppen met je work-out.

Display
De Rivu beschikt over een heldere LCD display die makkelijk in gebruik is. Op het display kun je alle relevante informatie aflezen zoals tijd, afstand, aantal slagen, verbrande calorieën en aantal slagen per minuut. Bovendien kun je kiezen uit 18 voorgeprogrammeerde programma’s en 4 user programma’s.

Borstband
De Rivu wordt standaard geleverd met een borstband voor het nauwkeurig bijhouden van hartslag. Door het gebruik van de Rivu roeitrainer in combinatie met de borstband past het apparaat automatisch de weerstaand aan om een optimale hartslag zone aan te houden voor je specifieke doelstellingen.

Constructie
De stevige constructie is belastbaar tot een maximum gewicht van maar liefst 150kg. Bovendien is de Rivu 127 cm hoog wat voor een comfortabelere training zorgt voor langere personen. De Rivu is eenvoudig op te klappen om ruimte te besparen. Tevens is de Rivu voorzien van transportwieltjes om deze te verrijden en op te bergen.

Conclusie
Mede door de verschillende trainingsmogelijkheden en weerstandsysteem is de Rivu een uitstekende roeitrainer voor de gevorderde sporter. Het gewicht van 40kg van de Rivu zorgt daarbij voor een stabiele training. Met de Rivu haal je een kwalitatief prima roeitrainer in huis die geschikt is voor ieder huishouden.