First Degree Fitness Neon Rower Plus - Zwart - Gratis trainingsschema

1 249,- 999,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Over First Degree Fitness Neon Rower Plus - Zwart - Gratis trainingsschema

Kies je lievelingskleur met de First Degree Neon roeitrainer. Deze roeitrainer is beschikbaar in het geel, oranje, zwart en groen. Ontworpen uit het beste staal en aluminium, met een belastbaar gewicht tot 150 kg, zal deze recreatieve roeitrainer je zeker niet teleurstellen door First Degree’s structurele integriteit, gepatenteerde waterweerstand en onverslaanbare ergonomie.

Waterweerstand van de Fitness Neon Rower

De Neon Plus is zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water. Dit 'Plus' model geeft je meer dan de standaard First Degree Roeitrainers. Geniet van 15% hogere maximale weerstand en een weerstand wisselaar met 4 niveaus. De instelklep van de weerstand wisselaar geeft je een snelle en vloeiende overgang zonder dode punten. De schoep in de watertank is ook verbeterd. Zowel de schacht als de lagers zijn verhard.

Ergonomisch design

Tijdens het roeien beweegt de voorgevormde zitting rustig, vloeiend en stabiel over de rail. De structuur van de zitting zorgt ervoor dat je niet wegglijdt. De verstelbare voetpedalen met hielsteun geven je voeten extra grip en zorgen voor de juiste voetpositie. De ergonomische handgreep vermindert de belasting op je handen, polsen en onderarmen.
Je kunt ervoor kiezen om de optionele zitting met rugleuning erbij te nemen zodat je altijd de juiste houding hebt met een optimale rug ondersteuning.

Display van de Neon Rower

Het digitale scherm maakt het nog gemakkelijker om jouw fitness doelen na te streven. Het laat namelijk tijd, afstand, 500m tussentijd, slagen per minuut, caloriën per uur, watt, interval training zien.Ook is het mogelijk om je hartslag te zien door middel van een optionele borstband. Een eenvoudige USB aansluiting is ook aanwezig, zodat jouw presentaties niet verloren gaan. Na het trainen kun je de roeitrainer eenvoudig verplaatsen door middel van de transportwielen. Tevens kun je de roeitrainer rechtopzetten om veel ruimte te besparen.