Zwarte Evo Cardio Evocardio Renegade Air Rower Classic ARC100 Roeimachine / Roeiapparaat - Professionele Roeitrainer - Uitstekende Garantie - Fitness & CrossFit Apparaat - Fitnessapparaat - Cardio Apparaat voor Thuis - Ook voor Commercieel Gebruik

1 750,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Evo Cardio Evocardio Renegade Air Rower Classic ARC100 Roeimachine / Roeiapparaat - Professionele Roeitrainer - Uitstekende Garantie - Fitness & CrossFit Apparaat - Fitnessapparaat - Cardio Apparaat voor Thuis - Ook voor Commercieel Gebruik

  • Zeer geschikt voor vetverbranding & cardiotraining. Roeitrainingen bieden zeer efficiënte calorieverbranding;
  • Effectieve full-body workouts. Activeer de spieren in jouw bovenlichaam & onderlichaam;
  • Met deze roeitrainer beweeg je gagarandeerd veilig, zonder hoge (schok)impact op gewrichten;
  • Hoog comfort, dankzij het slimme, ergonomische ontwerp.
Mocht je op zoek zijn naar een van de beste cardioapparaten waarmee jij jouw hele lichaam kunt trainen, kijk dan niet verder. De Evocardio Renegade Air Rower Classic ARC100 is uit het juiste hout gesneden. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters, is dit een cardioapparaat waar je voor de lange termijn gegarandeerd veel profijt aan zult hebben. Train zo efficiënt mogelijk De Air Rower Classic ARC100 is ontwikkeld om jouw trainingen zo efficiënt mogelijk te maken. Door het gecombineerde weerstandssysteem van deze roeitrainer (luchtweerstand + magnetische weerstand) verbrand je nog meer calorieën dan met een normale roeitrainer. Het luchtweerstandssysteem is progressief, wat inhoudt dat het weerstandsniveau omhoog gaat naarmate je intensiever beweegt. Het magnetische weerstandsniveau valt heel eenvoudig zelf in te stellen. Bij een roeitraining op de ARC100 ligt de focus voornamelijk op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Deze trainingen zullen dan ook bijdragen aan een gezond hart en immuumsysteem. Ruime trainingsopties

De Air Rower Classic ARC100 is op maar liefst 8 verschillende weerstandsniveaus aan te passen en heeft 8 verschillende trainingsprogramma's. Via het eenvoudig te bedienen LCD-scherm lees je snel en duidelijk jouw trainingsresultaten af, zoals afstand, verbrande calorieën, tijd, slagen per minuut of hartslag.

Comfortabel & Veilig

Dankzij het slimme ontwerp train je met de Air Rower Classic altijd zo comfortabel mogelijk. Over iedere contactplek met het apparaat is zorgvuldig nagedacht. Het zadel, de handvaten, de pedalen zijn allemaal zo ergonomisch en veilig mogelijk ontworpen. Zo bevatten de pedalen en handvaten een anti-slip meganisme en zijn de voetsluitingen verstelbaar. De handvaten bieden ondanks de anti-slip toch een zachte grip dankzij de foamlaag. Het sterke frame biedt gebruikers tot en met een lichaamsgewicht van 160kg de mogelijkheid om te trainen.

Makkelijk op te bergen en mee te nemen De Air Rower Classic is voorzien van een handige opvouwmogelijkheid en ingebouwde wieltjes, waardoor je hem makkelijk kunt opbergen of mee kunt nemen. Zo bespaar je ruimte en hoeft de ARC100 nooit in de weg te staan.

Garantie

Met de ARC100 profiteer je van de beste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de ARC100 hieronder.

Kader: Levenslang
Onderdelen: 2 jaar
Slijtstukken: 6 maanden

Overige kenmerken
  • Makkelijk in elkaar te zetten met duidelijke stap voor stap handleiding;
  • Ruime variatie aan trainingsprogramma's, waaronder intervaltraining, doeltraining, SPM control functie, etc.;
  • Vervaardigd uit enkel hoogwaardige onderdelen;
  • Zeer stabiel tijdens de meest intensieve trainingen.
Bestel de professionele Renegade Air Rower Classic nu en start met het benutten van de eindeloze voordelen van het roeitrainen.