Zwarte VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

399,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband - Inklapbaar - Fitness - 99% Voorgemonteerd

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband geeft je de voordelen van thuis wandelen of hardlopen in een fractie van de ruimte die de meeste loopbanden in gebruik nemen. Hardlopen helpt je af te vallen, je conditie te verbeteren en fitter en gezonder te worden. Helaas neemt een loopband veel ruimte in en zijn niet alle loopbanden even gemakkelijk te verplaatsen. Gelukkig is dat voor de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband geen probleem. De TR-50i Loopband klapt zo compact op dat je hem onder je bed kunt schuiven of gekanteld naast je kast kunt plaatsen. Hij is opgeklapt nog maar 18 cm hoog (of lang) en geeft je op die manier bijna alle gebruikte ruimte weer terug na het sporten. Deze loopband is ook veel lichter dan de meeste anderen, waardoor je hem gemakkelijker verplaatst met de ingebouwde transportwielen.

VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband mogelijkheden Hardlopen en wandelen op de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband is volkomen veilig. Deze loopband is voorzien van een veiligheidssleutel, wanneer je deze aan je kleding hebt bevestigd en dan vervolgens het 38 x 105 cm loopvlak raakt, zal de veiligheidssleutel losschieten. De loopband zal dan stoppen. Deze sleutel zit vlak onder het verlichte LCD scherm waarop je de afstand, tijd, snelheid, het calorie verbruik, je hartslag en een scan functie ziet. Hier kies je uit 12 programma's om op verschillende manieren te trainen. Deze programma's passen automatisch de snelheid aan tussen 0,8 en 12 km per uur.

Bij het handmatige programma kun je op ieder gewenst moment zelf de snelheid verstellen in stappen van 0,1 km/u. Dit kun je doen door gebruik te maken van de keuze toetsen onder het display of met de buttons in de armleuningen.

Trainen met FitShow op de TR-50i loopband Voor meer trainingsmogelijkheden gebruik je de gratis Fitshow app. Deze app maakt op je smartphone of tablet via BlueTooth contact met de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband. Fitshow zet de interface van je loopband over naar je telefoon of tablet. Die zet je dan in de tablethouder voor je neus. Fitshow geeft je de mogelijkheid om een persoonlijk trainingsplan samen te stellen en vorderingen bij te houden. FitShow is te downloaden via de App Store of Google Play Store. FitShow heeft een koppeling met Apple Health Kit (ook wel Apple Gezondheid genoemd). Hierdoor kun je gemakkelijk trainingen registreren in de Apple Health Kit app.

Voor gebruik van FitShow is voor Android toestellen minimaal versie 4.3 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist.

TR-50i in minder dan 15 minuten gemonteerd De VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband is heel eenvoudig te monteren zodat je bijna direct kunt beginnen met hardlopen. De montage staat uitgelegd in de bijgevoegde Nederlandse en Engelse handleidingen en heb je binnen 15 minuten gemonteerd. Je ontvangt deze loopband in 2 dozen. Eén doos voor het display en één doos voor de loopband zelf.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.