Grijze Spirit Fitness XT385 Inklapbare Loopband - Uitstekende Garantie - Nieuwste Model 2020

2 295,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Spirit Fitness XT385 Inklapbare Loopband - Uitstekende Garantie - Nieuwste Model 2020

  • Veel comfort- en veiligheidsfuncties;
  • Makkelijk te verplaatsen dankzij de ingebouwde wieltjes;
  • Handige integratie met de Spirit Fitness Mobile App;
  • Uitstekende Spirit Fitness Garantievoorwaarden;
  • Na aankoop ontvang je een code via email die goed is voor 1 maand gratis Kinomap.
Deze loopband is uitermate geschikt voor sporters op beginnend of middenniveau die toch op zoek zijn naar een duurzaam toestel van hoge kwaliteit. De Spirit XT385 is een absolute krachtpatser binnen het middensegment. Deze loopband bestaat uit een massief stalen frame, 6.35cm gekroonde rollers en een 3.25PK sterke motor. Het resultaat van deze sterke hardware is een stabiele, robuuste loopband waar je voor de lange termijn écht op kunt bouwen.

Volgens ons zijn er een aantal verschillende hoofdpunten die een goed ontworpen loopband definiëren. De XT385 biedt jou alles wat je zoekt in een loopband uit het middensegment. De XT385 biedt comfortabel gebruiksgemak, doordachte veiligheidssystemen, ingebouwde luidsprekers, AUX en BlueTooth verbinding, handige geïntegreerde opslagplekken, slimme aanpassing- en verstelmogelijkheden, veel trainingsfuncties/programma's & natuurlijk een strak design van de loopband in zijn totaliteit. De XT385 is tevens voorzien van een hoogwaardig 6-voudig schokdempingssyteem. Dit systeem zorgt ervoor dat schadelijke impact op been, knie en voetgewrichten wordt geabsorbeerd. In tegenstelling tot veel andere loopbanden train je met de XT385 dus altijd gegarandeerd veilig en verantwoord.

De Spirit Fitness XT385 heeft onder andere een helderblauw LCD-monitor met achtergrondverlichting, veel variatie in snelheidscapaciteit (0 - 18 km/u), 15 verstelbare hellingsopties, gratis draadloze hartslagmeter (telemetrische borstriem om hartslag nauwkeuriger te meten), externe snelheids- en hellingsbedieningen en een anatomisch figuurprofiel in het display die aangeeft welke spieren minimaal en maximaal worden geactiveerd tijdens het lopen of rennen. Ook kunt u met de XT385 via de gratis te downloaden Spirit Fit App op uw telefoon uw wandel- en hardloop prestaties meten tot in de details. Bij aanschaf van een XT385 investeert u niet alleen in uw gezondheid, maar bovendien ook in een ​​product waarvan zijn waarde gegarandeerd jarenlang behouden zal blijven. Als bonus ontvang je na jouw aankoop een e-mail met een code voor één gratis maand Kinomap. Bestel de Spirit Fitness XT385 nu.