Zwarte Sole Fitness F65 Professionele Loopband - Inklapbaar - Nieuwste Model (2020)

1 995,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Sole Fitness F65 Professionele Loopband - Inklapbaar - Nieuwste Model (2020)


De Sole Fitness F65 loopband biedt hoge prestaties tegen een betaalbare prijs. Sole Fitness staat al tientallen jaren garant voor het leveren van de beste loopbanden ter wereld. De F65 is daarop geen uitzondering en kan gezien worden als een verbeterde versie van de F63. Deze loopband is door de jaren uitgegroeid tot een waar icoon in het middensegment. Met een sterk 3.25 PK vermogen kan deze loopband hoge snelheden verduren tot en met 20 km/u. De F65 is tot in 15 verschillende incline-hoeken verstelbaar en ondersteunt maar liefst 10 verschillende trainingsprogramma's, zoals vetverbranding of cardio specifieke training.Naast de goede basisfuncties, heeft de F65 ook veel functies die het gebruiksgemak bevorderen. Zo is hij bijvoorbeeld makkelijk inklapbaar en vervoerbaar, mocht je de loopband op willen bergen. Ook is hij voorzien van handige bidon-houders en een standaard waar je gemakkelijk jouw smartphone, tablet of magazine op kwijt kunt.Uiteraard heeft Sole Fitness ook aan alle nodige veiligheidsopties gedacht. Onder andere een grote stopschakelaar en langzame startsnelheden vanaf 1 km/u. Ook het band-oppervlakte is extra breed, zodat je lekker de ruimte hebt.Ook aan comfortopties is er geen gebrek bij de F65. Het ingebouwde coolingsysteem en de efficiënt geplaatste ventilatoren houden je comfortabel tijdens het rennen. Ook de snelheid en incline opties zijn makkelijk aan te passen op de armsteun. Speel tevens met de ingebouwde speakers gemakkelijk jouw favoriete muziek af via BlueTooth of via de kabel (AUX). Terwijl je aan het sporten bent kun je zelfs je mobiel opladen via de USB port.
Het display op de F65 is gebruiksvriendelijk en geeft je tijdens het sporten feedback over snelheden, tijden, afgelegde afstanden, calorieën, hartslag, en nog veel meer. Verbind de loopband met de Sole Fitness App via BlueTooth en meet interessante statistieken via je smartphone. Zo til je elke training naar een hoger niveau!
Met de F65 profiteer je van de allerbeste garantievoorwaarden. Zo heb je altijd dat extra beetje zekerheid dat je écht de juiste koop maakt. Bekijk de garantievoorwaarden voor de F65 hieronder.
Frame: 10 jaar
Motor: 5 jaar
Loopvlak: 5 jaar
Onderdelen: 2 jaar
Elektronica (ex. batterijen): 2 jaar
Overige slijtstukken: 6 maanden De professionele F65 van het toonaangevende merk Sole Fitness biedt de allerbeste prijs/kwaliteit binnen zijn productklasse. Daar bovenop profiteer je ook van de allerbeste Sole-garantievoorwaarden. Kortom: de Sole Fitness F65 is dé keuze als je op zoek bent naar de beste koop uit het middensegment. Met de F65 haal je een kwaliteits-loopband in huis waar je op de lange termijn echt op kunt bouwen. Bestel de Sole Fitness F65 vandaag nog.