Nohrd Sprintbok Loopband - Zwart - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

5 995,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Nohrd Sprintbok Loopband - Zwart - Gratis trainingsschema - Gratis Montage

De NOHrD Sprintbok Zwart is een van de nieuwste modellen loopbanden van dit moment. Met de nieuwste technieken wordt deze loopband zonder motor aangedreven door je eigen kracht. De NOHrD loopband heeft een gewicht van 120 kg en is daardoor uiterst stabiel. De loopband kan gebruikt worden voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik.
Handgemaakt De NOHrD loopband is handgemaakt van zwart Essenhout en wordt op bestelling geproduceerd. De levertijd van deze loopband bedraagt daarom 10 weken. Het loopvlak van de Sprintbok loopband bestaat uit 62 beweegbare duurzame houten latten: flex lamellen. Deze flex lamellen zorgen voor een uitstekende schokdemping en bieden de sporter een ideale en comfortabele ondergrond tijdens hardlooptraining. De NOHrD Sprintbok loopband is verkrijgbaar in de houtsoorten Essenhout, Eikenhout, gebeitst donkerrood Essenhout, gebeitst zwart Essenhout, gebeitst wit Essenhout, Kersenhout en Walnoothout.
Zelf genererend De NOHrD Sprintbok is een loopband zonder motor en hoeft dus niet aangesloten te worden op de stroomvoorziening. Door het speciaal ontworpen ergonomische design en het gebogen loopvlak bepaal je zelf de snelheid. Hoe harder je rent, hoe harder de loopband zal gaan. Wil je een hogere snelheid behalen, dan loop je aan de voorzijde van het loopvlak. Wil je afremmen, dan ga je meer aan de achterkant lopen. Op die manier bepaal je zelf de snelheid die je wilt lopen en zal je training intensiever worden naarmate je harder gaat lopen. Hiermee kun je tot wel 30% meer calorieën verbranden dan met een gemotoriseerde loopband. De NOHrD SprintBok loopband is tevens geschikt voor HIIT trainingen.
WiFi-display De loopband is voorzien van een 17,3 inch touch-screen display. Hierop is de NOHrD Sprintbok App geïnstalleerd. Met behulp van een WiFi-verbinding is het mogelijk om via de app te trainen met scène-videobeelden, bijvoorbeeld in Londen of Parijs. Op het display lees je tevens de volgende gegevens af:

  • Tijd
  • Afstand
  • Huidige snelheid
  • Gemiddelde snelheid
  • Tempo: Actuele tijd op 1 km
  • Tempo: Actuele tijd op 10 km
  • Hartslag

Conclusie De NOHrD Sprintbok Zwart loopband zonder motor is met zijn modern speciaal ontworpen design een populair model onder sporters. Dankzij zijn stabiele constructie en het hoge belastbare gewicht is deze geschikt voor zowel thuissporters als professionals. Met behulp van de transportwieltjes verplaats je het product eenvoudig naar de juiste locatie. Door het trainen met deze nieuwe technologie haal je alles uit je training en maak je het zo zwaar naarmate je zelf wilt. De NOHrD Sprintbok van zwart essenhout wordt op bestelling gemaakt en dankzij het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen misstaat deze loopband niet in je huiskamer of sportruimte.