Zwarte Loopband Focus Fitness Jet 9 iPlus - incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-20 km/u - 15 verschillende trainingsmogelijkheden - Hardloopband voor thuis

1 249,- 999,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Loopband Focus Fitness Jet 9 iPlus - incl. Tablethouder en Bluetooth - Inklapbaar/Opklapbaar - Fitnessapparaat - 1-20 km/u - 15 verschillende trainingsmogelijkheden - Hardloopband voor thuis

De moderne Focus Fitness Jet 9 iPlus is een robuust sterke loopband geschikt voor intensief gebruik. Dankzij het grote loopvlak en de vele mogelijkheden waaronder Bluetooth heb je voldoende mogelijkheden om thuis te genieten van je training. Daarnaast is de Jet 9 eenvoudig op te bouwen. Zo is de complete loopband volledig voor gemonteerd en hoef je hem enkel op te klappen en 8 schroeven aan te draaien.

Voordelen van de Focus Fitness Jet 9 iPlus:
8-voudige Flex Suspension Vering
Sterke 3 PK-motor
iPlus module: Koppelbaar met tablet of telefoon
Bluetooth verbinding
Zeer eenvoudig op te bouwen
Met hartslagsensoren
15 hellingshoek niveaus
15 trainingsprogramma's
Weergave van afstand, tijd, snelheid, calorieverbruik, hartslag, hellingshoek Trainen met uw tablet of smartphone
Met de Bluetooth ontvanger kun je draadloos een tablet of smartphone verbinden met de Loopband. Door het koppelen kun je de loopband besturen via je smartphone of tablet. Je kunt de weerstand en snelheid aanpassen tijdens het kijken van bijvoorbeeld je favoriete serie of film. Met een van de trainingsapps, die gratis te downloaden zijn, is het mogelijk om overal ter wereld te trainen vanuit thuis.De app maakt verbinding via Google maps, waarbij je de route bepaalt die je wilt afleggen. Denk bijvoorbeeld aan de marathon van New York, Rotterdam of een rondje in je eigen woonplaats.

Trainingsprogramma’s
Buiten de vele mogelijkheden die de Jet 9 iPlus biedt dankzij de iPlus module, kun je ook gebruik maken van voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Zo heb je een geruime keuze uit 25 verschillende trainingsmogelijkheden. De programma’s verschillen tussen snelheid-, interval-, hrc- en bergprogramma’s. Ook beschikt de loopband over een manueel programma. De elektronisch te verstellen hellingshoek van de Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband is geheel naar eigen voorkeur aan te passen van 0 tot 15 levels. Als je kiest voor een voorgeprogrammeerd programma dan zul je merken dat de helling automatisch verhoogd of verlaagd wordt. Dit is geheel afhankelijk welke keuze je maakt. Hoe hoger de helling hoe intensiever je benen getraind worden.

Hartslag
De Jet 9 iPlus is voorzien van geïntegreerde hartslagsensoren. Deze sensoren geven een indicatie van je hartslag. Ook kun je gebruik maken van een HRC-programma. Met dit HRC-programma kun je geheel geautomatiseerd trainen op hartslag.

Materiaal
De Jet 9 loopband is voorzien van een krachtige en fluisterstille 3 pk-motor. Dankzij deze motor kun je trainen tot 20 KM/H. Ook is het brede loopvlak uitgerust met een achtvoudig dempingssysteem. Dit systeem zorgt voor extra demping en conform tijdens de training.

Garantie
De standaardgarantie van de Jet 9 iPlus loopband is 2 jaar op onderdelen en levenslang op frame en laswerk.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze Focus Fitness Jet 9 iPlus. Bestel snel!
Overzicht specificaties:

  • Afmetingen L184 cm. B:92 cm. H:154 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
  • Weergave van afstand, snelheid, tijd, calorieverbruik, hartslag, hellingshoek
  • iPlus module: Koppelbaar met tablet of telefoon
  • Bluetooth verbinding
  • Met tablethouder
  • Borstband mogelijk
  • 15 trainingsprogramma's
  • 15 hellingshoek niveaus
  • Maximum snelheid: 20 km/h
  • Demping: 8-voudige flex suspension vering
  • Type motor: DC-motor
  • Motorvermogen 3 pk
  • Gewicht: 89 kg
Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Loopband / Loopband inklapbaar / Loopband Fitness / Loopband met hellingfunctie / Treadmill loopband / Treadmill incline