Zwarte Flow Fitness Runner DTM300i Loopband - Trainingscomputer - Hartslagfunctie - Inklapbaar

799,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Flow Fitness Runner DTM300i Loopband - Trainingscomputer - Hartslagfunctie - Inklapbaar

De DTM300i hardloopband is een ideaal instapmodel, zonder afbreuk te doen op comfort en degelijkheid. Dit model is het kleine zusje van de Runner DTM400i. Niet zozeer klein om het aantal functies, want op de hellinghoek na, zijn beide loopbanden praktisch gelijkwaardig. De DTM300i is vooral klein als het gaat om de compactheid wanneer deze is ingeklapt. Met een hoogte van slechts 13,8 cm is deze loopband de platste uit ons gehele assortiment. Door de scherpe prijs hopen we hardlopen op een solide en betrouwbare loopband voor iedereen mogelijk te maken.

De DTM300i is een volmaakte partner wanneer u wilt werken aan uw conditie of het verliezen van gewicht. Door de krachtige, stille motor, het ruime loopvlak en de trainingscomputer met touch bediening is hardlopen op de DTM300i een feestje. Door uw smartphone of tablet via de bluetooth aansluiting te koppelen aan de loopband, kunt u via de ingebouwde speakers luisteren naar uw favoriete muziek, of het trainingsprogramma uitbreiden met talloze apps.

Compacte loopband
Een fitnessapparaat kan nogal wat ruimte innemen in uw huis. Maar met de DTM300i haalt u de meest compacte loopband in uw huis. In ieder huishouden is dus wel een plekje te vinden voor deze kleine maar uitgebreide loopband.


2.5 pk motor tot 12 km/h
De motor haalt een snelheid van 12 km/u. Ideaal om af en toe op hoog tempo te trainen voor een snelle opbouw van conditie. De snelheid is in te stellen met 0.1kph.


125 x 45cm loopvlak
Het relatief grote loopvlak van maar liefst 125 x 45 cm beidt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. Ook bij hoge snelheden wanneer de stappen minder gecontroleerd zijn, biedt het voldoende ruimte.


Touch bediening
De trainingscomputer is te bedienen doormiddel van touch. Hiernaast heeft u duidelijk overzicht van alle instellingen en kunt u eenvoudig de loopband bedienen door met de vinger op het display te drukken.


Trainen met apps
Doordat deze loopband een Bluetooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan uw smartphone (eenmalig in te stellen). U kunt speciaal voor de DTM300i de FitSHOW app downloaden en uw training naar een hoger niveau krijgen.

Minimale opbergruimte nodig
De DTM300i is de platste loopband in zijn soort. Ingeklapt zijn de afmetingen 157,5 bij 77 cm.
Met slechts een soepele beweging klapt u het toestel in. Door de transportwieltjes verplaatst u
de loopband eenvoudig naar zijn opbergplek.

Tablethouder en speakers
De inklapbare tablethouder geeft u veilig zicht op uw tablet of smartphone, terwijl u kijkt naar uw favoriete programma of luistert naar muziek via de ingebouwde speakers. Ook uitdagende trainingsprogramma’s, zoals de populaire Fitshow app, kunt u hierdoor moeiteloos volgen.

Zo zit de training erop voordat u het weet!