Zwarte Power Tower Fitness - VirtuFit - Verstelbaar - Pull Up Station - Dip Station - Power Tower Krachtstation

229,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Power Tower Fitness - VirtuFit - Verstelbaar - Pull Up Station - Dip Station - Power Tower Krachtstation

Jezelf optrekken is en blijft een populaire oefening binnen fitness en bodybuilding. Je kan deze oefening uitvoeren met een optrekstang in je deuropening of aan de muur, maar als je dit intensief wilt doen is een sterke power tower vaak de beste oplossing. Daar is de VirtuFit verstelbare Power Tower voor ontwikkeld. Deze power tower heeft een massief stalen frame dat tot 1800 kg belastbaar is. Dat geeft je de mogelijkheid om je oefening te verzwaren met een dip belt en halterschijven. Daarnaast is de VirtuFit Power Tower ontzettend stabiel en maken de 5 cm dikke kussens je oefeningen comfortabel.

Power Tower oefeningen De VirtuFit Power Tower heeft een optrekstang die je op 4 verschillende hoogtes kunt zetten: 149 cm, 159 cm, 213 cm en 223 cm. De Power Tower geeft je echter veel meer opties dan alleen jezelf op te trekken. Doe dips op de dip bar om je borstspieren, triceps en schouders verder te ontwikkelen. Ook deze oefening kan je zwaarder maken met een dip belt en een halterschijf. De dip bar heeft comfortabele armsteunen en een goede rugleuning. De rugleuning kun je verstellen zodat je altijd de juiste trainingshouding hebt. In deze positie kan je ook leg raises uitvoeren. Die oefening helpt je om je buikspieren te trainen. Aan de voet van de power tower zitten handvaten om je push ups uit te voeren. Dankzij deze combinaties kun je vrijwel je gehele bovenlichaam trainen met lichaamsgewicht en de eventuele verzwarende producten.

Onderaan de Power Tower bevinden zich verstelbare rollers. Deze rollers kunnen gebruikt worden voor buikspieroefeningen. Leg een yogamat of fitnessmat voor de rollers en klem je voeten er achter. Heb je grotere voeten zet je de rollers om hoog, heb je kleinere voeten, zet je de rollers omlaag. Zo kun je eenvoudig sit-ups uitvoeren.

Eigenschappen van de Verstelbare VirtuFit Power Tower De VirtuFit Power Tower van 26 kg is 115 x 66 x 230 groot waardoor de power tower deluxe zeer geschikt is voor lange mensen. Het is ook mogelijk om de power tower omlaag te zetten tot een hoogte van 148,5 cm, dit is handig wanneer je klaar bent met trainen en de power tower gaat opbergen. Hij is volledig zwart, met een wit VirtuFit logo op de rugsteun. Het metaal heeft een zwarte poeder coating. Deze power tower is gemakkelijk en snel te monteren zodat je meteen aan de slag kunt.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

* Semi-professionele garantie: Geen