Zwarte Squat Rack - VirtuFit - Power Rack Pro - Met Pull-up Bar

399,- 299,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Squat Rack - VirtuFit - Power Rack Pro - Met Pull-up Bar

Het VirtuFit Power Rack Squatrek Pro geeft je meer trainingsmogelijkheden in je fitnessruimte. Dit ijzersterke rek heeft een massief stalen frame met een maximale belastbaarheid van 300 kg. Op de extra dikke stalen buizen zit een zwarte poedercoating die er niet alleen mooi uit ziet, maar het rek ook tegen slijtage beschermt. Intens trainen hoeft niet veel ruimte te kosten. Dit compacte rek past gemakkelijk in de meeste fitness ruimtes.

VirtuFit Power Rack Pro trainingsmogelijkheden Het VirtuFit Power Rack - Squatrek Pro heeft verstelbare J-hooks en spotter armen voor een uitgebreide training. De J-hooks om je halterset op de begin hoogte te zetten, de spotter armen om het gewicht veilig op te vangen als het te veel wordt. Dit is een ideale uitgangspositie voor een goede squat, of een bench press als je ook nog een trainingsbank hebt. Dit power rack is ook ideaal voor een elevated deadlift (rack pull). Deze manier van deadliften doet minder voor je benen, maar veel meer voor je rug. Als je klaar bent met je halters hang je de schijven op aan de pinnen aan zijkant van het rek. De halterstang past in de houders aan de achterzijde.

Pull ups en chin ups De optrekstang bovenaan het power rack gebruik je voor je pull ups en chin ups. Gebruik een weerstandsband en doe ze om de pinnen aan de zijkant om deze oefeningen gemakkelijker te maken of kies voor een dip belt met een halterschijf als je juist toe bent aan een extra uitdaging. Train je rug, borst en schouders met deze klassieke oefeningen. De stang is ook geschikt als bevestigingspunt voor een suspension trainer.

VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.