TechnoGym Selection Lower Back Machine

2 395,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over TechnoGym Selection Lower Back Machine

Het speciale ontwerp van de rugsteun bevordert het strekken van de onderrugspieren terwijl het strekken van de heupspieren wordt geminimaliseerd.
Met de duimknop kan het bewegingsbereik gemakkelijk ingesteld worden op basis van individuele voorkeuren of fysieke beperkingen.
De dubbele voetsteunen zorgen voor goede ondersteuning en stabilisatie tijdens het trainen zonder dat instellen nodig is.
Dit apparaat is aanbevolen voor specifieke training van de lendenspieren, preventie en verzorging gewrichtsaandoening van de wervelkolom.

De zitting en rugleuning zijn gevormd om de wervelkolom te ondersteunen en om gebruikers te helpen de juiste houding aan te nemen tijdens de training. De vullingen in het apparaat omhullen het lichaam om waar nodig ondersteuning te bieden.

Het apparaat heeft een optionele voorziening: Smart Pin. Deze is geïntegreerd in het bovenste deel van het gewichtenpakket en geeft u de mogelijkheid aanvullende zwaardere platen te selecteren die de helft weegt van de platen in de rest van het pakket. Daardoor kunt u de belasting geleidelijk verhogen.

Dankzij de innovatieve functies en instellingen die uiterst zichtbaar zijn door de gele codering, merken de gebruikers deze onmiddellijk op en kunnen ze hun persoonlijke instellingen zelfstandig uitvoeren.

De physiocam voorziening levert een weerstand om de specifieke krachtcurve van de spiergroep die wordt getraind, te bereiken. Hierdoor ervaart u een consistente weerstand tijdens de gehele oefening.

Hype koopt zijn fitnessapparatuur grootschalig in. Deze apparatuur wordt volledig gereviseerd en in elke gewenste kleur aangeboden. Doordat de toestellen volledig worden gereviseerd, wordt op alle toestellen de volledige nieuwwaarde gegarandeerd.
Deze gereviseerde apparatuur kan soms tot wel 50% tot 75% goedkoper zijn dan nieuwe apparatuur. Daarnaast kan er een op maat gemaakt service contract voor onderhoud van uw toestellen worden aangeboden. Dan kunt u verder met ondernemen zonder zorgen!


Technische specificaties: (mm | in)
Hoogte 1420 | 56
Breedte 950 | 37
Lengte 1200 | 47
(kg | lbs)
Total Weight 200 | 400
Weight Stack 70 | 140
Weight Stack Plus90 | 180