PowerLine 2e kans deal - PGM200X Glute Max | Bilspier Trainer

625,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over PowerLine 2e kans deal - PGM200X Glute Max | Bilspier Trainer

Powerline van Body-Solid staat bekend om de innovatie van compacte, hoogwaardige homegyms die vorm en functie combineren met veelzijdigheid en waarde, en deze keer hebben ze een innovatieve machine bedacht die echt de boventoon voert! De PGM200X Glute Master is ontworpen om uw bilspieren volledig te isoleren voor een gespierde achterkant. De PGM200X Glute Master biedt een fantastische oefening van het onderlichaam. Kwaliteitsrollen, comfortabele pads en eenvoudige aanpassingen maken deze machine gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor elke gebruiker.

* Let op: Gewichten en adapterhulzen zijn optioneel. De Powerline PGM200X Glute Master richt zich op de gluteus spieren, de spieren die de billen vormen. Gluteus zijn één van de belangrijkste spiergroepen die verantwoordelijk zijn voor het rechtop houden van je lichaam, maar ze kunnen moeilijk te isoleren en te versterken zijn met behulp van traditionele fitnessoefeningen. De Powerline PGM200X Glute Master is ontworpen voor het vormen van de bilspieren, hamstrings en quadriceps met gecontroleerde beweging voor totale isolatie. Nu, in het comfort en de privacy van uw eigen huis, kunt u zich richten op de spieren die de billen vormen en de spiergroep versterken die u helpt uw levenseinde door het leven te slepen.

  • Werkt elk been afzonderlijk voor maximale isolatie van de gluteus maximus, medius en minimus.
  • Verstelbare onderarmpads schuiven naar voren en naar achteren voor gebruikers van elke lichaamslengte.
  • Met de optie om schijven (standaard 25.4mm) toe te voegen kunt u de weerstand verhogen en het maximale uit uw training halen.
  • Indien u 50mm schijven wenst te gebruiken heeft u artikel OAS14 nodig.
  • Kwaliteitsrollen, comfortabele pads en eenvoudige aanpassingen maken deze machine gemakkelijk te gebruiken en comfortabel voor elke gebruiker.
Afmetingen verpakking (L x B x H in cm): 157 x 55 x 30
Bruto gewicht: 37.82 kg

Materiaal:
Metaal
Voorraad: