Sole Fitness Black Friday Sale - B94 Upright Hometrainer

1 345,- 949,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Sole Fitness Black Friday Sale - B94 Upright Hometrainer

De Hometrainer - Sole Fitness B94 is van alle gemakken voorzien waardoor jouw workouts een stuk comfortabeler worden. De hometrainer heeft comfort centraal staan maar voorziet je ook in uitdagende workouts. Doordat de B94 is vervaardigd uit hoogwaardige materialen weet je zeker dat je een kwalitatief product in huis haalt wat vele jaren fietsplezier zal opleveren.
SPECIFICATIES De Sole Fitness B94 heeft comfort hoog in het vaandel staan. Het zadel is voorzien van gel waardoor je altijd lekker op de hometrainer zit. Het sterke frame en de ergonomische pedalen dragen nog eens extra bij aan het comfort van de B94. Het vliegwiel van 9 kg en het V-belt drive systeem zorgen ervoor dat je training altijd soepel en geruisloos verloopt. En om het geheel nog comfortabeler te maken is de Sole Fitness B94 uitgerust met een ingebouwde ventilator en ingebouwde speakers. Zo train je met een verfrissend briesje terwijl je naar je favoriete muziek luistert.
DISPLAY De Sole Fitness B94 is voorzien van een LCD Display met een doorsnede van 22.8 cm. Hiermee kun je tijdens je training eenvoudig alle relevante informatie in de gaten houden. Denk hierbij aan:

  • Tijd
  • Afstand
  • Snelheid
  • Calorieën
  • Hartslag
  • RPM
Daarnaast is de Sole Fitness B94 ook te koppelen met een borstband om op die manier je hartslag bij te houden. Let op! Een borstband is optioneel en wordt niet met de hometrainer meegeleverd.
TRAININGSPROGRAMMA'S Met de Sole Fitness B94 heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 6 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's. Daarnaast zijn er ook 2 hartslagprogramma's beschikbaar. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook altijd zelf 2 programma's handmatig instellen. Met de Bluetooth functionaliteit kun je de hometrainer ook nog eens koppelen met de gratis Sole Fitness App waarmee je al je trainingsinfo kunt verzamelen.