Grijze Hometrainer NordicTrack GX2.7U - fitness fiets incl. trainingscomputer - Zwart

499,- 299,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze Hometrainer NordicTrack GX2.7U - fitness fiets incl. trainingscomputer - Zwart

De NordicTrack GX2.7U is een perfecte hometrainer voor de beginner. Deze hometrainer omvat alles wat je van een NordicTrack hometrainer mag verwachten.


FIETS DE HELE WERELD ROND
De GX2.7U kan worden gekoppeld aan de iFit applicatie. Dit zorgt ervoor dat je door middel van Google Maps overal ter wereld kunt trainen. Met de iFit app fiets je de hele wereld rond. Fiets over de drukke Rambla in Barcelona of door de knusse straatjes van Parijs. Of ga voor meer uitdaging en beklim een berg in de Franse Alpen. Dankzij Google Maps zie je op jouw telefoon of tablet de omgeving van waar je traint. Kies je voor een bergrijke omgeving? Dan past de hometrainer automatisch de weerstand aan wanneer jij een berg aan het beklimmen bent. En dat allemaal, gewoon bij jou thuis!


VERSTELBAAR
Vrijwel alles op deze hometrainer kun je verstellen, dit zorgt ervoor dat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van de hometrainer. Zo kun je op een eenvoudige wijze het zadel verstellen, zowel verticaal als horizontaal. Daarnaast is zelfs het beeldscherm verstelbaar. Hierdoor zorg je ervoor dat het scherm altijd is afgesteld op jouw kijkhoek waardoor je alles duidelijk kunt zien. Een ander voordeel hiervan is dat je de ventilator hierdoor ook kunt verstellen, aangezien deze onder het scherm is geïntegreerd. Al met al, zorgt dit ervoor dat er meerdere mensen eenvoudig gebruik kunnen maken van de hometrainer.


TRAININGSPROGRAMMA’S
Deze hometrainer heeft 20 voorgeprogrammeerde trainingen. Deze verschillen van een intervaltraining tot een training waarbij je heuveltjes op en af gaat. Naast deze twintig programma’s kun je tevens de weerstand digitaal aanpassen op een schaal van 1 tot 20. Dit zorgt ervoor dat er altijd een geschikt trainingsprogramma voor jou is, ongeacht of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren fietser.


CONCLUSIE
De CX 2.7U is een hometrainer geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporter. Door de twintig vooringestelde trainingsprogramma’s heb jij altijd de keuze uit een passende training. Met de iFit app kan je tevens de wereld rondfietsen. Maar ook zonder app is deze hometrainer perfect te gebruiken.