Witte Gymstick X4 Hometrainer & Mini-bike in één - Bewegingstrainer

284,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Gymstick X4 Hometrainer & Mini-bike in één - Bewegingstrainer

De Gymstick Hometrainer & Mini-bike is de eerste hometrainer waarmee je zowel je onderlichaam als je bovenlichaam kunt trainen. Door de dubbele beweging kun je de effectiviteit van een fietstocht met 40% verhogen. Zo bouw je sneller conditie op en verbrandt je sneller calorieën. En misschien nog wel belangrijker, het is ook leuk. De dubbele beweging is sporten op een manier die je waarschijnlijk niet gewend bent, maar het is gemakkelijk te leren en voelt al snel volkomen natuurlijk aan. Deze nieuwe innovatie komt uit Scandinavië, en is daar ontzettend populair.
Natuurlijk kun je de Gymstick ook gewoon als hometrainer gebruiken, of met de mini-bike alleen je bovenlichaam trainen. Beide onderdelen van de Gymstick hometrainer en mini-bike werken volkomen los van elkaar. Het arm gedeelte heeft zelfs een ander display van het been gedeelte, zodat je nooit in de war raakt. Op het display van de mini bike houd je de tijd, het aantal omwentelingen en het geschatte calorie verbruik bij. Op het display van de hometrainer staan de tijd, afstand, snelheid, calorie verbruik en hartslag. De kwaliteit van de hometrainer en mini-bike is uitstekend. Het zadel is horizontaal en verticaal verstelbaar, en zelfs lichtjes te kantelen om je ideale zitpositie te vinden. Het stuur is stevig en groot, met veel mogelijkheden om jezelf stabiel vast te houden. De omwenteling van de trappers gaat soepel, en dat fietst lekker. De batterijen voor het display zijn inbegrepen.

Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Belangrijk: De Gymstick Hometrainer & Mini-bike is ontworpen voor gebruikers met een maximum lengte van 1.90 meter.

*Carry in garantie