Grijze Flow Fitness Perform B2i Hometrainer - 24 Trainingsniveaus - LCD Display - Hartslagfunctie

849,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Flow Fitness Perform B2i Hometrainer - 24 Trainingsniveaus - LCD Display - Hartslagfunctie

Speciaal gemaakt voor fanatieke sporters en mensen die op zoek zijn naar een hometrainer voor semi-professionele doeleinden: de Flow Fitness Perform B2i Hometrainer. Deze hometrainer zorgt er met al haar opties voor dat geen training hetzelfde is. En dankzij de lage instap en lage startweerstand is deze hometrainer ook nog eens erg geschikt voor revaliderende mensen.

B2i Hometrainer in het kort

  • Uniek en fluisterstil inductie remsysteem
  • 24 Trainingsprogramma's
  • Quick Keys in het stuur
  • Compatibel met Kinomap, Zwift en iConsole+
  • Toegankelijk met een lage instap
  • Smart Wheel Control console
  • Stuur en zadel verstelbaar
  • Met tablethouder en bidonhouder
Het ontwerp van de B2i Uitstraling
De zwart met grijze kleurstelling maakt van deze hometrainer een fitnessapparaat die past in iedere ruimte. Het model is tijdloos en voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen.

Verstelmogelijkheden
Het zadel met horizontale en verticale verstelmogelijkheden is voorzien van een comfortabel zadel en een handige handdoekhaak aan de achterzijde. De handgrepen aan de voorkant zijn tevens in hoogte verstelbaar en hebben meerdere gripmogelijkheden.

Gemakkelijk te verplaatsen
De B2i neemt maar beperkt ruimte in beslag. Wil je hem toch opbergen na gebruik? Dan verplaats je de hometrainer gemakkelijk met de transportwieltjes aan de voorzijde.

Fanatiek trainen of rustig revalideren De Flow Fitness Perform B2i Hometrainer is van alle markten thuis. Dankzij het brede scala aan trainingsprogramma's heb je keuzes genoeg tijdens je trainingen. In totaal zijn er 24 programma's waaruit je kunt kiezen, inclusief 4 gebruikersprogramma's en meerdere hartslaggestuurde programma's. Ook de intensiteit kun je flink opvoeren, dankzij het vliegwiel van 12 kg en de 69 verschillende weerstandsniveaus.

De 69 verschillende trainingsniveaus van de hometrainer zorgen er tevens voor dat deze hometrainer geschikt is voor semi-professionele doeleinden. Denk aan gebruik in een fysiotherapiepraktijk of revalidatiecentrum. De weerstanden zijn in stappen van 5 Watt in te stellen tussen 10 en 350 Watt. Dankzij de lage startweerstand van 10 Watt is de hometrainer gemakkelijk te gebruiken voor iedereen, zelfs mensen die slecht ter been zijn.

Bluetooth mogelijkheden De Perform B2i Hometrainer beschikt over een bluetooth ontvanger die je kunt koppelen met een bluetooth borstband. Hiermee meet je nauwkeurig je hartslag tijdens je training. Geen borstband? Dan is het uiteraard ook mogelijk om je hartslag via de contactsensoren in de handgrepen te meten.

De bluetooth ontvanger is ook essentieel als je gebruik wilt maken van trainingsapps, zoals iConsole, Zwift of Kinomap. Koppel je smartphone of tablet aan de hometrainer, plaats hem in de tablethouder en volg levensechte routes tijdens je workout.

Display en extra's Tussen de twee handgrepen van de hometrainer is het LCD display bevestigd. Dit overzichtelijke display met achtergrondverlichting houdt je op de hoogte van je prestaties, zoals tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. De console is daarnaast voorzien van een USB-poort, een tablethouder en handig Smart Wheel voor navigatie.
Beweeg mee met Kinomap De Kinomap app geeft je een uiterst realistische live-ervaring van bestaande en zelfgekozen routes. De weerstand wordt automatisch verhoogd als je bergop gaat en verlaagd bij het afdalen. Er zijn trainingsvideo's met verschillende moeilijkheidsgraden. Probeer de doelsnelheid van de video bij te houden of gebruik de multiplayer mode om wedstrijden te houden met je vrienden. Op je scherm zie je hoe ver je bent in je video en welke afstand je nog af moet leggen. Kinomap koppel je ook gemakkelijk aan je favoriete trainingsapps, zoals Strava en Runkeeper. Zo leg je al je trainingen in één overzicht vast. Voor gebruik van Kinomap is voor Android toestellen minimaal versie 5.0 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist. Let op: Kinomap is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken, daarna kun je een betaald abonnement afsluiten.