Grijze Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer - 8 Trainingsniveaus - Display - Hartslagfunctie

399,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Grijze Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer - 8 Trainingsniveaus - Display - Hartslagfunctie

De Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer is een echte no-nonsens hometrainer die gebruiksvriendelijkheid hoog op de lijst heeft staan. Het is een hometrainer met de laagst mogelijke instap, eenvoudige bediening, soepele weerstand en een ergonomisch design. Als je op zoek bent naar een eenvoudige maar goede hometrainer voor thuis, dan heb je deze nu gevonden.

Voordelen van de Flow Fitness DHT500

  • 10 kg vliegwiel voor een soepele training
  • Lage instap en daardoor ook geschikt voor revalidatiedoeleinden
  • Bidonhouder
  • 8 weerstandsniveaus
  • Handige handdoek haak
Hartslagsensoren

Trainen op de Turner DHT500 De DHT500 Hometrainer van Flow Fitness beschikt over een magnetisch weerstandsysteem. Dit systeem loopt ontzettend soepel, waardoor je comfortabel traint. Tijdens je training heb je de keuze uit 8 verschillende weerstandsniveaus die je handmatig instelt. Door het vliegwiel van maar liefst 10 kg heb je de mogelijkheid om je training behoorlijk intensief te maken terwijl je blijft profiteren van perfecte stabiliteit.

Gebruiksvriendelijk display Het zwarte display is op ooghoogte bevestigt en valt op door de eenvoudige bediening. Het duidelijke scherm geeft de volgende waardes weer: tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. Switchen tussen de verschillende weergaves doe je met behulp van de toetsen die voorzien zijn van handige icoontjes.