Zwarte Cardiostrong BX30 hometrainer - 9kg vliegwiel - verstelbaar in wattage - 19 trainingsprogramma's - verstelbaar

499,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Cardiostrong BX30 hometrainer - 9kg vliegwiel - verstelbaar in wattage - 19 trainingsprogramma's - verstelbaar

De cardiostrong hometrainer BX30 werd door het onafhankelijke certificeringsorganisme Hansecontrol mbH op veiligheid en kwaliteit getest en gecertificeerd. Op die manier kun je er zeker van zijn, dat dit fitnesstoestel aan de strenge wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoet en gedeeltelijk zelfs in hoge mate overschrijdt.
De cardiostrong hometrainer BX30: Beproefde cardiostrong-kwaliteit!

Net als bij alle fitnesstoestellen van cardiostrong werd ook bij de cardiostrong hometrainer BX30 grote aandacht besteed aan een hoogwaardige afwerking en een uitgebreide uitrusting. Bijgevolg is de das cardiostrong hometrainer BX30 zeer belastbaar en blijft hij ook bij regelmatige workouts een betrouwbare trainingspartner.

Voor een harmonieus, aangenaam bewegingsverloop beschikt de cardiostrong hometrainer BX30 over een 9 kg zwaar vliegwiel en een elektronisch magneetremsysteem. De weerstand kan in 32 niveaus gevarieerd worden, zodat ook getrainde sporters met de cardiostrong hometrainer BX30 hun prestaties kunnen verbeteren.

De cardiostrong hometrainer BX30 beschikt over 19 trainingsprogramma?s om je langdurig te blijven motiveren. Vier van deze programma?s zijn polsgestuurd en zorgen zo voor een uiterst effici