Zwarte XTERRA Fitness crosstrainer FS4.0

1 095,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte XTERRA Fitness crosstrainer FS4.0

De zeer populaire XTERRA Fitness FS4.0 met zijn grote rotatie en zware kaderconstructie biedt u de kwaliteit en de gewenste mogelijkheden om uw trainingsdoelen te bereiken.
Een bijzondere eigenschap van deze crosstrainer is het grote vliegwiel. Hierdoor zal zelfs de geoefende sporter zijn trainingsdoelen kunnen bereiken. De crosstrainer is voorzien van een railsysteem wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht. Dit railsysteem, de zware kaderconstructie en de 6 steunpunten op de vloer zorgen voor de nodige stabiliteit.
De voetpedalen van de FS4.0 staan 2° naar binnen gekanteld waardoor de belasting op de enkels en knieën wordt verminderd. Ook de handvatten hebben de juiste positie zodat uw polsen niet worden belast.
De XTERRA FS4.0 bezit ook verschillende trainingsmogelijkheden. U heeft de keuze uit 5 voorgeprogrammeerde programma's, een manueel programma en 2 gebruikersprofielen.
Een overzichtelijk LCD scherm geeft alle belangrijke gegevens tijdens de training weer. XTERRA FS4.0 biedt u ook het nodige comfort. Hij is uitgerust met een audio aansluiting waardoor u met behulp van uw telefoon of mp3 speler via de luidsprekers naar uw favoriete muziek kunt luisteren.

Met de crosstrainer doe je een loopbeweging zonder de impact van met het volledige lichaam neer te komen. Dit maakt dat deze beweging zeer ergonomisch is. Je kan dit makkelijk volhouden zonder last te krijgen aan de gewrichten. Dit maakt de crosstrainer een veilig alternatief voor lopen.


Specificaties
Max. gewicht gebruiker150 kg
Voeding240 V
Weerstandniveaus20 niveaus
Console15 cm LCD scherm met blauwe achtergrond
SchermweergaveTijd, Snelheid, Afstand, Calorieën, Niveau, Wattage, Hartslag,RPM
Programma'sFat Burn, Strength, Hill, Cardio, Interval & 1 manueel
Gebruikersprofiel(en)2
Hartslagprogramma/
Borstbandoptioneel
AudioHoofdtelefoonaansluiting & luidsprekers
Sneltoets/
Ventilator/
PedalenExtra groot, 2° draaiing
Paslengte45.7 cm
Opstaphoogte30 cm
Vliegwiel9.5 kg
RailsysteemEnkel
Handsensorenja
Multigrip/
Transportwieltjesja
Afmeting productL 166 x B 56 x H 163 cm
Afmeting verpakkingL 149 x B 57 x H 78 cm
Netto/Bruto gewicht70 kg / 81 kg
Garantie kader10 jaar
Garantie onderdelen2 jaar
Garantie werkuren1 jaar