Zwarte Tunturi FitCross 50i Rear Crosstrainer

423,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zwart Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Tunturi FitCross 50i Rear Crosstrainer

Hou je lichaam in shape! Train op je persoonlijk trainingsniveau, bepaal je eigen tempo en streef naar een haalbaar doel. Kies voor een matige tot iets intensere trainingsintensiteit en ga aan de slag met de belangrijkste resultaten. Op de FitCross 50i van Tunturi breng je je lichaam helemaal in vorm.

Conditie
Conditie opbouwen en vet verbranden: de aandrijving van deze crosstrainer zit aan de achterkant waardoor je beweging korter en intenser is. Actie genoeg: je hebt keuze uit 32 elektronische weerstanden. 20 uitdagende programma’s zijn ontwikkeld voor deze crosstrainer. Heb je meer uitdaging nodig? Download dan de app en ga aan de slag met een programma uit de iConsole+ Training app.

Amsterdam of Parijs?
Kijk verder dan de ruimte rondom jou en leg al crosstrainend routes af in een wereldstad. Elke training verken je een nieuw parcours. Met een roterende massa van 18 kg verbrand je snel een hele hoop calorieën. Op de monitor worden tijd, afstand, snelheid, hartslag, wattage en calorieverbruik weergegeven.

Veilig
Met de ingebouwde hartslagmeter zorg je ervoor dat je inspanningen je hart niet overbelasten. Met de verstelbare pedalen train je in de juiste houding. De FitCross 50i is verplaatsbaar op de transportwielen: na een work-out rol je de crosstrainer netjes aan de kant.

Het maximale belastbare gewicht is 150 kg: de FitCross 50i is dus geschikt voor zwaardere personen die willen starten met crosstrainen.

De voordelen van de Tunturi FitCross 50i
✓ 32 elektronische weerstanden, in te stellen via de monitor
✓ 20 trainingsprogramma’s
✓ Monitor met weergave van verschillende parameters
✓ Multigrip stuur en verstelbare pedalen
✓ Hartslag wordt gemeten via de handen
✓ Bluetooth voor het koppelen van apps (iConsole+ Training en Kinomap) op de tablet of smartphone

Verbaas jezelf en start met crosstrainen. Start met trainen op de FitCross 50i en boek snel resultaat.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app
De Alpe d'Huez beklimmen op de fiets? Zoeven op ski's door de sneeuw van de Alpen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De weerstand van je Tunturi trainer synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Compatibel met Zwift
Deze Tunturi trainer is compatibel met Zwift. Dit betekent dat de snelheid van de video zich aanpast op het tempo waarin jij traint. Ook de parameters van je training worden realtime gedeeld met Zwift, zodat je een goed overzicht krijgt van je vorderingen.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen crosstrainer: L: 145 cm B: 60 cm H: 171 cm
• Gewicht: 48 kg
• Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
• Roterende massa: 18 kg
• Pedalen verstelbaar
• Multigrip stuur
• Bidonhouder en tablethouder
• Transportwielen
• Handleiding in het Engels, Duits, Frans en Nederlands.