ProForm S2 Crosstrainer

329,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over ProForm S2 Crosstrainer

De ProForm S2 Crosstrainer is een toegankelijk fitnessapparaat om thuis mee te sporten. De gemakkelijk verstelbare weerstand maakt fitness effectiever. Je verbrandt meer calorieën, en haalt betere prestaties door op een hoge intensiteit te trainen, en de weerstand goed op je sportbehoefte af te stemmen. Bij de ProForm S2 kan dit continu, zonder je oefening te onderbreken. Het "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem schakelt altijd vloeiend tussen de 8 verschillende opties. Gebruik de 11 programma's van de ProForm S2 om je fitnessdoelen nog dichterbij te halen. De programma's passen automatisch de weerstand van de crosstrainer aan om je oefening de juiste intensiteit te geven.

De ProForm S2 crosstrainer ondersteunt je oefening op verschillende manieren. Hij heeft een verlicht display waarop je gemakkelijk je trainingsprestaties volgt. Hierop kunt je ook je hartslag in de gaten te houden als je de handsensoren vast houdt. Hij heeft extra grote anti-slip pedalen. Dat is niet alleen veel stabiliteit, maar ook de ruimte om je voeten anders neer te zetten, en op deze manier je eigen trainingshouding te kiezen. En hij heeft transportwielen om hem na je oefening gemakkelijk te verplaatsen, zodat hij later niet in de weg staat.

Houd je van een schoon milieu? Alle ProForm apparaten hebben een "Love the World" certificaat. ProForm belooft hiermee alle milieu schade die ontstaat tijdens de ontwikkeling, productie en vervoer van dit apparaat te compenseren met investeringen in het milieu.