Rode ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer

399,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Rode ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer

De ProForm 105 CSEi Ergometer Crosstrainer gaat je zeker verrassen. 16 weerstandsniveaus zijn voor deze prijs uitzonderlijk. 8 wattage programma's en 8 calorieverbranding programma's zijn uniek. In deze prijsklasse zijn er geen andere crosstrainers die zich volledig met de 105 CSEi kunnen meten.

Programma's en trainingsmogelijkheden

Meer programma's betekent meer variatie mogelijkheden in je training, maar uiteindelijk tellen alleen de programma's die bij jouw trainingsdoel passen. De 16 programma's van de 105 CSEi zijn ideaal als je gewicht wilt verliezen of je sportieve prestaties wilt verbeteren. 8 calorie verbranding programma's geven je professionele ondersteuning om effectiever af te vallen. Deze programma's begeleiden je naar een training intensiteit die je lichaam aanzet om calorieën te verbranden zonder je volledig uit te putten. Trainen met wattage programma's is een uitstekende manier om je prestaties te verbeteren. Deze programma's meten nauwkeurig de kracht die je genereert over een langere periode en sturen je aan om steeds een stapje verder te gaan. Deze programma's passen automatisch de weerstand aan. Door de 16 verschillende weerstandsniveaus worden de programma's uitdagend en afwisselend. Iedere weerstand wisseling gaat vloeiend en geruisloos met het gepatenteerde "Silent Magnetic Resistance" weerstand systeem.

Het display van de ProForm 105 CSEi crosstrainer
Je kiest je programma gemakkelijk op het display van de 105 CSEi. Druk herhaaldelijk op de knop voor calorieverbranding programma's of de knop voor wattage programma's tot je het juiste programma hebt geselecteerd. Als je geen van beide knoppen indrukt blijf je in de handmatige modus waarin je zelf de weerstand in stelt en verandert wanneer je daar behoefte aan hebt. Tijdens het sporten geeft de crosstrainer je inzicht in je snelheid, doelsnelheid, omwentelingen per minuut, weerstandsniveau, hartslag, afstand en calorieverbranding. Je hartslag wordt gemeten met de handsensoren, tenzij je een draadloze borstband draagt voor de hartslagmeting.


iFit enabled
Als je meer uit je crosstrainer wilt halen kies je voor iFit Live. De ProForm 105 CSEi is "iFit enabled", wat betekent dat hij een ingebouwde aansluiting heeft en je alleen nog een iFit abonnement nodig hebt. Dit abonnement schaf je aan op ifit.com of via een iFit Bluetooth Code. iFit Live is de grootste online fitness community ter wereld. Hier vind je mensen die meer willen sporten, mensen die iedere dag op hoog niveau sporten en professionele personal trainers die anderen helpen met motivatie om te sporten. Via iFit Live link je jouw fitnessapparaat aan dat van een andere gebruiker en houd je wedstrijden of loop je samen dezelfde route. Teken je eigen routes op Google Maps en loop met Google Streetview door je favoriete omgeving, overal ter wereld. Download onbeperkt programma's van gecertificeerde personal trainers zoals "America's Toughest Trainer" van Jillian Michaels en laat je motiveren door hun tips en commentaar. Probeer 3-wekelijkse of maandelijkse programma's die je iedere keer een nieuwe training sturen waardoor je langzaam je niveau omhoog zult werken. Bekijk adembenemende omgevingen zoals de Australische stranden, de Noorse fjorden of de tropische wandelroutes in Cambodja in de visuele training programma's. iFit motiveert, stimuleert en ontwikkelt je sportieve omgeving. Het is alsof je een personal trainer hebt die dag en nacht voor je klaar staat.


Overige mogelijkheden van de ProForm 105 CSEi crosstrainer

Het is ook mogelijk om je favoriete gratis fitness apps op de ProForm 105 CSEi te gebruiken. Download de apps op je smartphone of tablet en maak via BlueTooth verbinding met je ProForm CSEi 105. Je smartphone of tablet zet je in de houder waar hij altijd in het zicht blijft. In plaats van je smartphone of tablet, kun je hier ook je iPad of MP3 speler op kwijt. Sluit die aan op de muziekpoort van de crosstrainer om je eigen muziek uit de boxen te horen. Kies zelf je afleiding terwijl je op de extra grote pedalen staat en de soft touch upper body grips van de handpedalen vast hebt. Na het sporten verplaats je de CSEi 105 met de transportwielen zodat hij niet in de weg staat. Deze crosstrainer heeft stelvoeten om hem de volgende keer opnieuw waterpas te zetten.