Zwarte Crosstrainer Focus Fitness Fox 4 - Front driven / Voorwiel crosstrainer - incl. hartslagfunctie en tablethouder - 12 trainingsprogramma's - Crosstrainer Fitness

749,- 449,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte Crosstrainer Focus Fitness Fox 4 - Front driven / Voorwiel crosstrainer - incl. hartslagfunctie en tablethouder - 12 trainingsprogramma's - Crosstrainer Fitness

Met de Crosstrainer Focus Fitness Fox 4 haal je een echter topper in huis. Deze crosstrainer biedt je door zijn zware vliegwiel aan de voorzijde, stabiliteit en lange lengtepas, een sportschoolervaring bij je thuis! De Fox 4 is een unieke front driven crosstrainer in deze prijsklasse!

Voordelen van de Crosstrainer Focus Fitness Fox 4:
✔ Zwaar vliegwiel aan de voorkant
✔ Fluisterstille V-belt
✔ 12 trainingsprogramma's
✔ Compact en functioneel
✔ Persoonlijke trainingsdoelen m.b.v. hartslagmeter
✔ Revalidatie- en conditiedoeleinden m.b.v. wattageprogramma
✔ Weergave van tijd, afstand, snelheid, calorieënverbruik, hartslag, wattage

Vliegwiel aan de voorkant
Het vliegwiel van de Fox 4 crosstrainer bevindt zich aan de voorzijde van de crosstrainer. Het grootste voordeel van een Front Driven crosstrainer is dat er geen behuizing door je benen loopt. Hierdoor krijg je een efficiënte, soepele en natuurlijkere loopbeweging. De Fox 4 zorgt er dankzij zijn smalle opbouw voor dat de binnenkant van je voeten slechts 9 cm uit elkaar staan! Het zware vliegwiel van 7 kg zorgt daarnaast voor een comfortabele training.

Compacte Front Drive voor thuis
De Fox 4 is zeer functioneel gebouwd, waardoor hij slechts 147 cm lang en 64 cm breed is. Hierdoor biedt de Fox 4 je de unieke mogelijkheid om een front drive crosstrainer thuis te gebruiken, waardoor je de echte sportschoolbeweging in huis haalt. Deze Fox 4 beschikt tevens over een fluisterstille V-belt, waardoor je altijd gebruikt kunt maken van het apparaat en niet bang hoeft te zijn voor (geluids)overlast.

Train op jouw manier
Via de draaiknop op de console heb je direct toegang tot vele programma's. Door middel van het duidelijk afleesbare kleurendisplay kun je kiezen uit; 12 specifieke trainingsprogramma's die variëren in helling, interval en combinatietrainingen, 16 weerstandsniveaus, persoonlijk te definiëren programma's en al je trainingsgegevens zoals afstand, snelheid, aantal verbrande calorieën, hartslag, wattage en nog veel meer.

Haal je persoonlijk trainingsdoel
Met behulp van de Focus Fitness Fox 4 haal je jouw persoonlijke trainingsdoelen. Deze crosstrainer geeft je bijvoorbeeld diverse trainingsprogramma's op basis van je hartslag. Kies het trainingsdoel dat bij je past en ga trainen voor vetverbranding, conditieverbetering of spieropbouw op basis van een percentage van je maximale hartslag. Ga je over het door jou vooraf ingestelde percentage tijdens je training, dan past de crosstrainer de weerstand automatisch naar beneden aan. Naast hartslagprogramma's, biedt de Fox 4 ook een wattageprogramma voor revalidatiedoeleinden of conditieverbeteringsdoelen.

Werk aan je conditie en start met trainen op deze crosstrainer Fox 4. Bestel snel!

Overzicht specificaties:

  • Afmetingen: L:147 cm. B:64 cm. H:180 cm
  • Maximaal belastbaar gewicht: 135 kg
  • Weergave van tijd, afstand, snelheid, RPM, calorieverbruik, hartslag, wattage
  • Met hartslagfunctie
  • Wattage programma
  • 12 trainingsprogramma's
  • 16 weerstandsniveaus
  • Lengtepas 50 cm
  • Waterpas afstelbaar
  • Transportwielen
  • Stille V-snaar
  • Weerstandsysteem: Elektronisch te bedienen magneetrem
  • Product: 67 kg

Categorieën
Fitnessapparatuur / Fitness apparaten voor thuis / Crosstrainer / Crosstrainers fitness