Zwarte Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer - Hartfunctie - 24 programma's - 69 trainingsniveaus

999,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Fitnesskoerier.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer - Hartfunctie - 24 programma's - 69 trainingsniveaus

Of je nu op zoek bent naar een goede crosstrainer voor thuis of voor semi-professioneel gebruik, de Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer biedt je zoveel trainingsmogelijkheden dat je nooit meer iets anders wilt.

X2i Crosstrainer in het kort

  • Uniek water weerstandsysteem
  • 24 Trainingsprogramma's
  • 69 Weerstandsniveaus
  • Unieke Quick Keys en Smartwheel Control functies
  • Compatibel met Kinomap, Zwift en iConsole+
  • Verstelbare pedalen
  • Met tablethouder en bidonhouder

Design
Uitstraling
De Perform X2i van Flow Fitness is uitgevoerd in het zwart, met kleine blauwe details. Hierdoor geeft de crosstrainer een stoere en strakke uitstraling aan je interieur of juist een professionele look aan je trainingsruimte. Het vliegwiel van deze crosstrainer is bevestigd aan de achterzijde, waardoor deze ook nog eens minder ruimte in beslag neemt dan een crosstrainer met vliegwiel aan de voorzijde.

Handgrepen
Met je handen pak je tijdens je training de twee buitenste, licht gebogen, handgrepen vast. Hierdoor maak je met je armen grote bewegingen en verbrand je dus nog meer calorieën. Je kunt er ook voor kiezen om je handen op de twee binnenste handgrepen te laten rusten. Hier vind je tevens de contactsensoren die je hartslag bijhouden en quick keys voor gemakkelijke navigatie.

Pedalen
De X2i Crosstrainer heeft pedalen met anti-slip laag voor een veilige workout. De pedalen zijn in 3 verschillende posities verstelbaar.

Jouw training op de X2i Een training op deze crosstrainer van Flow Fitness richt je helemaal zelf in. Kies uit maar liefst 24 verschillende programma's, waaronder ook hartslaggestuurde programma's. Deze programma's passen zich volledig aan op jouw persoonlijke hartslag. Je hartslag meet je door je handen op de contactsensoren in de handgrepen te plaatsen of door een bluetooth borstband te gebruikien.

Ga je voor een handmatig programma? Dan kies je zelf de gewenste weerstand. De Perform X2i beschikt over een elektromagnetisch weerstandsysteem met maar liefst 69 verschillende weerstandniveaus. Deze weerstandsniveaus stel je in in stappen van 5 Watt, waarbij de minimale weerstand 10 Watt is en de maximale weerstand 350 Watt.

Meer variatie met bluetooth Omdat de Flow Fitness X2i over een bluetooth ontvanger beschikt, koppel je deze eenvoudig aan de gewenste trainingsapps. Onder andere iConsole en Kinomap zijn compatibel met de X2i. Deze apps geven je een unieke trainingsbeleving met levensechte routes en overzichten van jouw trainingen.

Gebruiksvriendelijk LCD Display Tijdens je workout op de crosstrainer houd je al je prestaties bij via het LCD display. Dit display met achtergrondverlichting geeft je inzicht in de volgende gegevens: tijd, snelheid, RPM, afstand, Watt, calorieën en hartslag. Daarnaast is de console voorzien van een handige tablethouder en een usb-poort om je tablet of smartphone op te laden.

Beweeg mee met Kinomap De Kinomap app geeft je een uiterst realistische live-ervaring van bestaande en zelfgekozen routes. De weerstand wordt automatisch verhoogd als je bergop gaat en verlaagd bij het afdalen. Er zijn trainingsvideo's met verschillende moeilijkheidsgraden. Probeer de doelsnelheid van de video bij te houden of gebruik de multiplayer mode om wedstrijden te houden met je vrienden. Op je scherm zie je hoe ver je bent in je video en welke afstand je nog af moet leggen. Kinomap koppel je ook gemakkelijk aan je favoriete trainingsapps, zoals Strava en Runkeeper. Zo leg je al je trainingen in één overzicht vast.
Voor gebruik van Kinomap is voor Android toestellen minimaal versie 5.0 vereist. Voor iOS wordt minimaal versie 9.0 vereist. Let op: Kinomap is de eerste 7 dagen gratis te gebruiken, daarna kun je een betaald abonnement afsluiten.