Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB300

595,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB300

De {Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB300} is een slimme buiktrainer die nauwelijks plaats in beslag neemt. Deze buiktrainer van Body-Solid maakt het mogelijk om zowel Knee Raises als Ab Crunches uit te voeren op hetzelfde toestel. Met de GAB300 Ab Trainer kun je perfect je buikspieren isoleren.
Buiktrainer voor alle sporters Body-Solid is een wereldleider in duurzame fitnessapparaten met levenslange garantie. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van buiktrainers weten ze precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Deze allround buiktrainer is geschikt voor verschillende typen sporters van ieder niveau. Door olympische halterschijven aan de buiktrainer toe te voegen verhoogt de weerstand en kun je je grenzen blijven verleggen.
Krachtig en stevig Het unieke aan de Body-Solid GAB300 is dat de buiktrainer aan vier kanten is gelast. Hierdoor zit de buikspiertrainer uitermate goed in elkaar en is de buiktrainer erg stevig. De DuraFirm-pads zijn extra dik en de kogellagers behoeven geen onderhoud. Body-Solid apparatuur wordt geprezen in wereldwijde fitnesspublicaties.
Top kwaliteit buiktrainer Met de compacte Body-Solid GAB300 Ab Trainer haal je een buiktrainer in huis van topkwaliteit. Hierdoor kun je het hele jaar je lichaam blijven trainen op een comfortabele en effectieve manier.
Let op: De halterschijven voor deze buiktrainer zijn niet inbegrepen en zijn optioneel bij Betersport verkrijgbaar.