Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB60

289,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB60

Wanneer je op zoek bent naar een effectieve buiktrainer om alle buikspieren te trainen is de {Buiktrainer - Body-Solid Ab Trainer GAB60} het toestel waar je naar op zoek bent. De GAB60 buiktrainer van Body-Solid is door het sterke frame stevig en stabiel.
Effectief en intensief Deze Ab Trainer van Body-Solid is in 12 verschillende standen te verstellen. Hierdoor heb je de volledige controle en bepaal je de intensiteit en effectiviteit van je eigen buikspiertraining. Door de verschillende standen is er voor ieder type sporter de juiste beginpositie in te stellen.
Optimaal comfort De rollen van de Body-Solid GAB60 zijn bekleed met schuimrubber. Hierdoor train je uiterst comfortabel en geniet je van je workout. De DuraFirm bekleding van de rugleuning van de Body-Solid Ab Trainer zorgt voor een praktische beginpositie.
Degelijke kwaliteit Body-Solid staat bekend vanwege hun zeer degelijke fitnesstoestellen met lange levensduur. Ook de GAB60 buiktrainer voldoet aan deze verwachtingen. Door zijn compacte karakter is de buiktrainer geschikt voor zowel thuis als in de sportschool. De Body-Solid GAB60 buiktrainer is geschikt voor de amateur- en professionele sporter.